Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

When in Rome


Beth är en hårt arbetande museiintendent i New York med otur i kärlek. När hon åker till Rom för att fira sin systers bröllop drabbas hon av en oväntad förälskelse som tyvärr tar slut lika fort som den börjat. Besviken plockar hon några mynt från Fontana de Amore och råkar då väcka liv i okända krafter som får ett antal mer eller mindre knasiga män att bli kära i henne.


Originaltitel When in Rome
Alternativ titel När man är i Rom
Regissör Mark Steven Johnson
Manus David Diamond, David Weissman
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Kristen Bell, Josh Duhamel, Will Arnett, Alexis Dziena, Jon Heder, Dax Shepard, Danny DeVito, Anjelica Huston, Kate Micucci, Peggy Lipton, Bobby Moynihan, Luca Calvani, Keir O'Donnell, Kristen Schaal, Judith Malina, Lee Pace
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1098
Filmnummer 75883

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


yrkeschaufföre
2018-01-10
Jag "höjer" till en stark tvåa, jag tycker fortfarande att man slarvat bort historien. Men de fyra förföljarna/kärlekskranka männen är roliga och lyfter lite grand, extra kul är det när Kristen dissar Dax (som hon ju är gift med)
Litsne
2015-11-12
Jag visste att det här inte skulle vara någon bra film, men jag hoppades tillfredsställande underhållning. Så blev det inte. Platt humor, platta karaktärer och platt romantik. Svag 2:a.
yrkeschaufföre
2015-09-21
Grundidén är bra men den är uselt genomförd, Kristen är söt och Will Arnett & co är roliga men annars är det inte många ljuspunkter.
Krille80
2015-01-18
Just nu håller jag på att återupptäcka första säsongen av Veronica Mars på DVD. När denna film nu i samma veva dök upp på TV och Kristen Bell är med i båda så gav jag filmen en chans. Tyvärr gav denna film mig ingen glädje. Som produktion känns detta väldigt TV-mässigt och storyn är både ooriginell och tråkig. Det är synd att se Bell spela en urvattnad roll som detta då Veronica Mars var en så perfekt roll för henne. Filmen har dock några kul biroller som räddar litegrann. 2-
Tauriel
2014-08-13
Beskrivningen på Netflix fick det att låta som en lättsam men seriös romcom, men det här var alldeles för töntigt och flamsigt för min smak.
eandersson
2014-03-13
Alltså vad är detta? Rekommenderad 1a, 10 av mina typ 30 vänner hade 2or, resten 1or. Ska jag vara ärlig, som man iofs alltid ska vara, så satt jag och smågarvade rätt ofta till detta. Visst, det är en skitfilm på pappret osv men den underhåller ju, vilket är det viktiga. Kan vara en aning partisk då typ alla friare är uppskattade hos mig, Dax Shepard, Danny DeVito, Jon "Napoleon Dynamite" Heder och hans vän "vote for Pedro" var ju klockrena i sina roller och gjorde typ HELA filmen. Godkänd rulle och underhållande för stunden, men absolut inte mer än så.
Tatty
2014-03-11
Riktig mysig, fjantig och rolig film.
Larsson4
2014-02-03
detta var inte bra!! väldigt platt, fanns inget djup alls, tråkiga karaktärer allihop.. fånigt!!!!!
Boondock_saint
2014-01-23
Ja jävlar vad jag skrattade åt några av skämten. Skäms en del för det. Ehm ... stark tvåa?
ViolaIngeborg
2013-11-10
Då och då skiner manuset men i det stora hela är det en pinsam upplevelse att se 'When in Rome'. Älskade Kristen Bell i 'Veronica Mars' men det här blir bara löjligt.
Visa äldre kommentarer »