When the Game Stands Tall

Historien om coach Bob Ladouceur som gjorde det tidigare obskyra football-programmet på De La Salle High School i norra Kalifornien till ett oslagbart lag som vann 151 raka matcher.

Originaltitel When the Game Stands Tall
Regissör Thomas Carter
Manus Scott Marshall Smith
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Laura Dern, Clancy Brown, Jim Caviezel, Michael Chiklis, Alexander Ludwig, Anna Margaret, Chase Boltin, Richard Kohnke, Matthew Daddario, Adella Gautier, Joe Massingill, Ser'Darius Blain, Stephan James, Terence Rosemore, Matthew Frias, Jessie T Usher

Christofer
2017-04-16
Jag kan inget om am. fotboll och jag är inte ett dugg intresserad. Tyvärr för mycket fotboll och för lite utanför planen. Visst, innebörden av filmen i all ära, men filmen kräver nästan att man är intresserad av sporten.
yrkeschaufföre
2016-08-23
Jag hade fått för mig att det var ett vanligt drama så jag är ganska besviken. ...och spoiler* det slutar bra!
Johjt
2015-08-25
Love it!
AlaRegularis
2015-05-15
Överdrivet sentimental och typiskt amerikansk fotbolls-film. Varför får man följa laget när de redan är på toppen? Jag hade hellre sett när de var ett kämpande lag och först fick igång in streak. Jim Caviezel är inte trovärdig i huvudrollen och känns hopplöst felcastad. Det bästa är att Michael Chiklis ser ut precis som Wayne Knight.
CodeRed
2015-05-14
Underhållande och ett stort plus att den är "based on a true story".
kervisch
2014-11-28
3 av 5. Godkänd.
DiMMUBoRGiR
2014-11-23
En film ytterst trogen till sin genre - allt är väldigt simplifierat, oerhört moraliserande och overklig sista-sekunden-spänning. Inget är nytt, men det är en stabil produktion och det vore orättvist att sänka betyget från en medeltrea.