Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

The Wild Goose Lake


Efter att ha skjutit en polis tvingas Zenong Zhou på flykt undan en hämndlysten poliskår.


Originaltitel Nanfang Chezhan De Juhui
Alternativ titel Nan Fang Che Zhan De Ju Hui
Regissör Diao Yi'nan
Manus Diao Yi'nan
Genre Drama, Kriminalare, Film-Noir
Skådespelare Hu Ge, Kwai Lunmei, Liao Fan, Regina Wan, Qi Dao, Huang Jue
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 16
Filmnummer 136980

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Björkman
2021-08-23
Alldeles för långsamt tempo präglar denna film som vill mycket, men inte når ända fram. Man fångas bara stundtals av berättelsen och mycket tid går åt till ingenting och oförståeliga väntanden. Störst plus för foto, skådespeleri, ljudläggning (undantaget själva dialogerna som inte riktigt kändes i synk med omgivningarna) och trovärdiga, dystra miljöer (det var mer intressant att studera dessa än att följa handlingen).
StureStenhög
2021-06-05
Högst mediokert. Den här sortens filmer har man sett massvis av, och merparten av dem har varit bättre än den här. Karaktärerna är bleka och storyn har just ingenting att bjuda på samtidigt som det gärna blir osammanhängande. Tyvärr var det också först i efterhand som jag fattade att den utspelade sig i Wuhan, annars hade ju kanske kunnat roa mig med att leta efter labbläckor i bakgrunden eller något sånt
Ghostface
2020-02-12
För mycket festivalfilm här med konstnärliga ambitioner och stundtals visuell magi men detta är en resa som inte leder fram till något med karaktärer som inte känns levande.
Molestaire
2020-02-08
Filmens första halva introducerar en rad intressanta karaktärer och innehåller flera vackert filmade scener i klassisk noir-stil. Men sedan händer något. Filmen tappar styrfart och karaktärerna som tycktes vara på väg mot större djup slarvas bort. Istället blir det neondränkta fotot filmens enda räddning under de utdragna slutscenerna, och när eftertexterna börjar rulla drar jag en stor lättnadens suck.