Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

The Wild Life


Kretsar kring ett gäng tonåringar på gränsen till vuxenlivet som upptäcker att det inte alltid är så lätt att just växa upp.


Originaltitel The Wild Life
Alternativ titel Det vilda livet efter plugget
Regissör Art Linson
Manus Cameron Crowe
Genre Drama, Komedi, 80-tal
Skådespelare Chris Penn, Eric Stoltz, Lea Thompson, Jenny Wright, Ilan Mitchell-Smith, Brin Berliner, Rick Moranis, Hart Bochner, Susan Rinell, Sherilyn Fenn, Michael Bowen, Randy Quaid, Cari Anne Warder, Robert Ridgely, Jack Kehoe, Simone White, Beth McKinley, Ángel Salazar, Dick Rude, Robert Chestnut, Reginald Farmer, Leo Penn, Hildy Brooks, Lee Ving, Dean Devlin, Kitten Natividad, Ashley St Jon
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 67
Filmnummer 13082

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Fläskkäft
2014-02-21
Ganska dämpad komedi eller så är det bara att många av skämten inte gick hem hos mig. Trevligt val av skådisar varav flertalet blev riktiga kändisar. Det är lättsamt och vill väl egentligen inte säga så mycket och som tidsfördriv var det helt okej, men det finns mycket bättre, roligare filmer i genren. Bra musik!!!
ziferN
2013-04-15
Charmig, underhållande och bara allmänt härlig 80-tals film att kolla på, men som tyvärr inte fick se mycket utav ljuset. Det märks tydligt att dom försökte återskapa en ny Fast Times med flera bekanta ansikten, plus Sean Penn's bror men det gick tyvärr inte hela vägen om man ska jämföra med Fast Times som är klart långt mycket bättre, men denna fungerar dock för vad den är. För övrigt så är storyn kul och den bjuder givetvis på underhållning för stunden.
St_affan
2004-03-15
Bra 80-tals komedi med många 80-tals stjärnor. Chris Penn och Eric Stoltz är bra i sina roller. Brottargrabbarna är riktigt roliga och höjer filmen lite extra...
Fuzzy
2004-03-14
Chris Penn följer i brorsans fotspår denna lite korkade & grabbiga men ganska underhållande 80-talskomedi. Mycket bra cast med sköna 80-talsikoner som Eric Stoltz & Lea Thompson. Tidig roll för Sherilyn Fenn och Rick Moranis är rolig som trendkänslig new wave-snubbe. Fotbollsgrabbarna med Penn i spetsen är stundtals lysande i sin dumhet. Lättsam underhållning. Svag trea (kunde dock blivit stark om de skippat all omotiverad nakenhet).