Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.3
av 5

Wild Orchid 2


En tonårsflicka måste försörja sig själv efter att hennes far dör. En kvinna som driver en bordell övertalar henne att jobba hos henne.


Originaltitel Wild Orchid II: Two Shades of Blue
Regissör Zalman King
Manus Zalman King
Genre Drama, 90-tal
Skådespelare Tom Skerritt, Robert Davi, Christopher McDonald, Nina Siemaszko, Wendy Hughes, Brent David Fraser, Joe Dallesandro, Don Bloomfield, Liane Curtis, Stafford Morgan, Casey Sander, Lydie Denier, Gloria Reuben, Victoria Mahoney
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 31
Filmnummer 7762

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


jonbo
2017-01-05
Zalman King alltså, vilket sleaze. Han är så gravallvarlig och tror kanske han säger något. Men allt detta är är gubbsjukt.
Robkiller
2011-12-14
Hyfsat segt drama som egentligen inte har någonting med den första filmen att göra. Musiken i denna gör en sömnig och handlingen är väl inte direkt nå vidare, men filmer utan censur är väl för det mesta positivt... den får duga.
Lenrick
2006-08-06
Ganska intressant film. Inte särskilt bra, men det är vissa saker som fastnar i huvudet som man går och grubblar på ett tag efteråt. Jag tror inte att det är så många som kommer tycka om denna filmen men jag är övertygad om att få kommer att ångra sig efter att ha sett den. Så om du för många höga betyg och vill jämna till staplarna men inte vill slösa tid på enbart dåliga filmer, se denna som dessutom är intressant.