Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Win a Date with Tad Hamilton


En småstadstjej vinner en träff med en manlig kändis genom en tävling. Träffen blir mer lyckad än väntat och det leder till ett triangeldrama mellan kändisen, tjejen och hennes bästa vän.


Originaltitel Win a Date with Tad Hamilton!
Regissör Robert Luketic
Manus Victor Levin
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Kate Bosworth, Josh Duhamel, Topher Grace, Ginnifer Goodwin, Sean Hayes, Kathryn Hahn, Nathan Lane, Gary Cole, Octavia Spencer, Stephen Tobolowsky, Amy Smart
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1429
Filmnummer 18534

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Filmfantast86
2017-10-26
kass
Krille80
2014-11-15
En helt OK, lite romantisk och lite komisk, film med en bra Josh Duhamel, en rolig Topher Grace och en väldigt söt Kate Bosworth. Absolut en film man kan se utan att ångra sig men det är också en film som man inte känner att man vill ha i hyllan men jag skulle absolut kolla in den om den dök upp på en kanal på TV. En helt OK film helt enkelt.
dafreakish
2011-12-30
Inte vidare lyckad och hejdlöst ytlig film...
Carie
2010-12-03
Förutsägbar som alla sånna här filmer:) Josh Duhamel är gal1 sexig O.O
ASSFACE
2010-12-01
Denna film är verkligen dålig. Bara en massa halvkassa skådespelare från serier, töntig och förutsägbar story och ytliga äckelrepliker. Oftast brukar jag kunna kolla på sådana här töntiga filmer, för att de är feelgood och underhållande, men den här var inte feelgood någonstans, snarare feel bad. Mår illa och känner mig tom. Dessutom är det inte speciellt konstigt att filmen är så ytlig och kass, när den är lika kort som en barnfilm. En jäkla skitfilm rent utsagt.
everdying
2010-12-01
Den får en fyra eftersom när jag såg den så hade jag ett.. känslomässigt tllstånd.. Den är ganska gullig.
Jessicaology
2010-11-18
Seg och oinspirerad film!
ziferN
2010-09-14
Gullig och underhållande komedi film som fungerar att se på en seg eftermiddag. Topher Grace är lika skön som alltid och han är den som gör filmen rolig och underhållande!
WillyV
2010-05-24
Nej - en etta når den i alla fall inte (som Ft tippat). Men nära var det, det som räddade godkänt var Kates looks och Josh lead-charm, samt det nästan Ugly Betty-liknande plast-tempot. Man vet att det är skit, men kan ändå fastna i det, nästan gilla det, efter den tidpunkten då hjärnan blivit tillräckligt bedövad.
badpanda1606
2009-10-29
Underhållande... NJA, bitvis. Förutsägbar.. såklart. Helheten känns väldigt oäkta och stelt men visst så är det väl lite av hela poängen med filmen.. medioker 2a