3.3
3.3
Win Win
Den nedstämde advokaten Mike Flaherty, som extraknäcker som brottningstränare på en skola, råkar av en slump träffa en ung stjärnidrottare i samband med en tvivelaktig affär han blivit inblandad i. Allt ser ut att vända för Mike när pojkens mamma dyker upp, nyligen utsläppt från rehab och luspank.

Originaltitel | Win Win |
Regissör | Tom McCarthy |
Manus | Tom McCarthy |
Genre | Drama, Komedi, 2010-tal |
Skådespelare | Paul Giamatti, Melanie Lynskey, Amy Ryan, Jeffrey Tambor, Bobby Cannavale, Margo Martindale, Burt Young, Alex Shaffer, David W Thompson, Sharon Wilkins, Nina Arianda, Clare Foley |
Ännu en mysfilm om annorlunda relationer från Thomas McCarthy, mannen bakom Station Agent och The Visitor. Giamatti spelar en medelålders familjefar, Mike Flaherty, advokat till yrket som j... Läs mer »
Ligger hela tiden och gnager. Win win för alla utom utnyttjade gamlingar och fattiga ensamstående morsor.
Puttrig megabagatell som pendlar mellan småtråkig och smårolig. Inget nytt under solen. (6+/15)
Trivsam och fin. Finns dock frågtecken nog för att inte lyfta högre än en svag 4.
Trevlig film.
Mysig som fan.
Thomas McCarthy gjorde mig otroligt bortskämd med sitt mästerverk The Station Agent(2003) som för mig är en av de allra bästa filmer jag har sett. Jag trivs i Mcarthys värld och de underbara karaktärer han skapar. Allra bäst älskar jag humorn som han lyckas stoppa in i dramatiska och allvarlig stunder. Här älskar jag också den sköna kombinationen av skådespelarna Paul Giamatti, Bobby Cannavale och Jeffrey Tambor. Inte ett mästerverk som The Station Agent men trivsamt, sevärt och bra. 4-
En gullig moralitet.
Hade fått för mig att detta skulle vara en skön indiefilm men visade sig vara ganska klicheartart amerikanskt. Tunn story med tveksam sensmoral. Halvdanna skådespelarinsatser.
Söt och varm film.
Enkel, kul och bra.