Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Presidentmordet


19 år efter mordet på president Timothy Keegan bekänner en man på sin dödsbädd för presidentens bror Nick att han var skytten. Nicks far försöker styra sonen för att förhindra honom från att forska vidare i fallet och mörka krafter bakom kulisserna tänker göra mer än så.


Originaltitel Winter Kills
Regissör William Richert
Manus William Richert
Genre Komedi, Drama, Thriller, 70-tal
Skådespelare Jeff Bridges, Eli Wallach, Sterling Hayden, Toshirô Mifune, Anthony Perkins, Richard Boone, Tomas Milian, Dorothy Malone, John Huston, Ralph Meeker
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 33
Filmnummer 15430

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


kungkalas
2014-06-01
Detta är definitivt en sorts svart komedi. Humorn faller mig i smaken, även om det inte direkt blir några asgarv - som det brukar vara i svarta komedier blir det mer ett inre, cyniskt skrockande. Filmen har ett kritiskt budskap gällande det amerikanska samhällets grundpelare, kan man säga. Jag får för mig att den kanske tål att ses om någon gång. Påminner mig lite om "O Lucky Man".
Czechflash
2008-05-25
Man måste inse att detta är en thriller med svart humor, annars blir den nog inte så bra. Regissören ville ha en lättsammare ton och därför finns det en del scener man måste skratta åt. Hade hellre sett den helallvarlig som The Parallax View, men jag tycker ändå man ska se den för den underbara skaran skådespelare som lyfter filmen ett snäpp.
misterchips
2008-03-30
En amerikansk "Brazil"!
NoWireHangers
2007-05-12
Huston och Perkins är lysande men filmen är inget vidare.
Bomkia
2007-04-06
Hyffsad thriller som har ett antal väldigt konstiga scener, tex när Bridges blir beskjuten av nån galen miljardärs pansarvagnar. 3-