Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Wisegal


För att försörja familjen vänder singelmamman Patty Montanari till "Familjen". Hon har alltid planerat att promenera iväg från brottslighet, men hade aldrig planerat att förälska sig. Nu måste hon välja mellan mannen hon tror är den rätta och livet som känns fel. Inspirerad av sann berättelse.


Originaltitel Wisegal
Regissör Jerry Ciccoritti
Manus Shelley Evans
Genre Drama, Kriminalare, 2000-tal, Biografi
Skådespelare Alyssa Milano, Jason Gedrick, James Caan, Devon Graye, Heather Hanson, Alessandro Costantini, Tommy Lioutas, Zak Longo, Anthony Melchiorri, Gina Wilkinson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 85
Filmnummer 67606

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


yrkeschaufföre
2011-08-15
En svag tvåa enbart för att Alyssa är så pass bra i sin roll, filmen är tråkig.
Endymion
2009-10-06
Larvig namn på en sån här film. Passar inte alls. Hur som helst. Jag gillade den, trots sin TV-filmkänsla och sin klyschiga melodram. Jag när svag för såna här filmer, speciellt om det involverar maffian. Och Alyssa Milano är riktigt bra!
foppa99
2009-06-24
dålig fjantig töntig värdelös
chri11e
2009-06-23
svag 3a
LasseKongo74
2009-06-21
Patetiskt "maffia"-blask med sentimental TV-drama-musik i bakgrunden...
WillyV
2009-06-21
Alysssa Milano i bärande rollen i en...maffiafilm tillsammans med Jason "Iron Eagle" Gedrick? Med James Caan som horar för att ge lite maffiafilmskredd? Du gissade det, skit. Som en urvattnad formel som vattnats ut ett helt varv till. Milano har aldrig toppat sin "prestation" i "Commando" med Arnold Schwarzenegger, så icke här heller. Gedrick är i alla fall inte pinsamt fel, utan snarare helt okej. Till och med en slumpgenererad scen med Uncle Junior och Bobby Bacala är bättre än hela den här wannabeen.