Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Wolf


Will kör en natt på en varg. När han kliver ur bilen för att se om djuret lever, blir han biten i handen. Denna händelse gör att Wills liv gradvis förändras.


Originaltitel Wolf
Regissör Mike Nichols
Manus Jim Harrison, Wesley Strick
Genre Drama, Romantik, Thriller, Skräck, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Christopher Plummer, James Spader, Kate Nelligan, Richard Jenkins, Eileen Atkins, Om Puri, David Hyde Pierce, Ron Rifkin, Prunella Scales, Thomas F Duffy
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5505
Filmnummer 976

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Paramis
2023-03-07
Får en 3a pga Nicholson.
Albion
2022-09-28
Omtitt efter snart 25 år. Jag minns att jag var väldigt förtjust i denna film och jag tycker allt fortfarande att den har en skön atmosfär över sig och rollbesättning är magnifikt passande. Visst blir känslan lite daterad ändå men den håller allt bra underhållningsklass fortfarande. Betyget sänks ett halvt snäpp till en 4;a denna gång.
Rai
2018-01-02
Nej, verkligen inte trots den ursnygga Michelle Pfeiffer...
haajen
2017-12-22
Alltså vid omtitt inser jag att detta är en kalkon, tråkig är den dessutom. Filmen är löjlig och har inte åldrats väl alls, den ser rätt billig ut helt enkelt. Nicholson känns på tok för gammal för sin roll och att se honom limma på Pfeiffer får det att vända i magen. Intressant idé som inte funkar överhuvudtaget.
Ghostface
2017-10-06
En film som det är lätt att ha nostalgiska minnen från men den har snarare åldrats mot vinäger mer än vin. Jack och Michelle Pfeiffer gör dock filmen underhållande.
Stygga-Vargen
2016-08-02
Det här var den första skräckfilmen jag såg och då tyckte jag den var väldigt bra och jag tittade på den om och om igen. I vuxen ålder såg jag om den då den gick på TV en eftermiddag och då tyckte jag bara den var ofantligt tråkig. Att jag ger den en 2:a beror på Nicholsons och Pfeiffers insatser.

2016-01-10
Så mye bedre enn alle superhjelte filmer som blir prakket på oss nå for tida. Nicholson er så jævla bra.
92axha10
2015-10-18
Skrattade ofta när jag såg denna. Alla verkar ha roligt och det smittar av sig på publiken. Upplösningen känns ganska svag men på stora hela en underhållande film.
Lotso
2015-09-28
I sin helhet är Wolf något av en besvikelse med tanke på vilken bra film detta hade kunnat vara. Där är underhållande scener i filmen. Slutet är ju underhållande i sig men otroligt löjligt, vilket gör att de seriösa stunderna och tonen filmen har känns väldigt ojämnt. Problemet ligger i att filmen hade potential, men i slutändan blir det en ojämn film som inte kan tas seriöst för de löjliga scenerna och de tar för lång tid för filmen att verkligen förvandla sig till en varulvsfilm.
Krille80
2015-09-17
Ganska skön thriller som handlar om varulvar. Nicholson spelar en karl som blivit biten av en varg och hans förvandling till varulv sker successivt.
Visa äldre kommentarer »