2.3
2.3
Wolf Creek - Night of Evil
Ett gäng turister hamnar återigen i klorna på den ökände mördaren Mick Taylor.

Originaltitel | Wolf Creek 2 |
Regissör | Greg Mclean |
Manus | Greg Mclean, Aaron Sterns |
Genre | Thriller, Skräck, 2010-tal |
Skådespelare | John Jarratt, Ryan Corr, Shannon Ashlyn, Phillipe Klaus, Gerard Kennedy, Annie Byron, Chloé Boreham, Sarah Roberts |
Nej, den här filmen tog ut sin rätt redan i den första filmen, som så många andra uppföljare.. Den här filmen blir ju bara överdriven och riktig töntig..
1:an hade värme, engagemang och försökte faktiskt göra något intressant... 2:an är ju en hjärndöd skit uppföljare utan någonting. John Jaratt är enda behållningen i filmen, tyvärr var han nästan oscarsmaterial i första jämfört med denna FYFAN. 8 år tog det för att skita ut sån här smörja...
Mer av allt skulle man kunna säga. Här finns skräck, action och för den delen en del komik. Så medan första Wolf Creek var en bra renodlad skräckis är denna sena uppföljare betydligt mer underhållande, men knappast bättre. Påkostad är den iaf och Jarratt är skönt tokig ytterligare en gång.
Tyskarna kunde inte dö fort nog. Mick är lika charmig som senast. Klart bättre än ettan.
Underbar splatterrulle som, likt Texas Chainsaw 2, väljer att gå åt det komiska hållet istället för att vara en seriös skräckfilm som originalet.
Ettan är den bättre men klart sevärd. Mina planer på att resa igenom Australien är däremot utraderade efter dessa filmer.
Bra reklam för Australien som turist mål i alla fall :)
Långtråkig och riktigt dumt slut.
Den där Mick Taylor är en skön lirare" Sevärd film med mkt katt&råtta lek och en del saftiga gore scener.
En bra skräckfilm och en värdig uppföljare på första filmen. John Jarratt som Mick Taylor är otroligt bra då han har humor och skräck i säcken. Handlingen funkade och där var en del smarta scener i mitt tycke.
Visst har den sina dumma stunder och någon scen här och där kunde vara lite utdragna och karaktärerna inte fullt smarta. Men som underhållningen var den på topp och spänningen och atmosfären hade ett obehag till sig som funkade.
En värdig uppföljare där jag finner båda filmerna vara lika bra!