2.1
2.1
Woman on Top
Den vackra Isabella reser från Brasilien till sin bästa vän i San Fransisco efter att hennes man varit otrogen. Där charmas en TV-producent av hennes exotiska matlagningskunskaper och hon får en egen show i TV. Hennes nya liv vänds dock upp och ner när hennes man plötsligt dyker upp.

Originaltitel | Woman on Top |
Regissör | Fina Torres |
Manus | Vera Blasi |
Genre | Komedi, Romantik, Fantasy, 2000-tal |
Skådespelare | Penélope Cruz, Murilo Benicio, Harold Perrineau, Mark Feuerstein, John de Lancie, Anne Ramsay, Ana Gasteyer, Eliana Guttman, Eduardo Mattedi, June Carryl, Bob Greene, Lázaro Ramos, Wagner Moura, Cléa Simões, Jonas Bloch, Carlos Gregório |
Som annat i samma genre.
Att ge filmen en etta är generöst, och bara det säger väl rätt mycket om filmen? Dåligt manus, dramaturgi, skådespel, foto, soundtrack... Och karaktärerna... Herregud. Undvik, hälsorisk.
den var bra, i skön penelope-stil, tills den blev allvarlig.
Kan inte Cruz spela något annat än förförisk 'exotisk' nånting nånting på engelska-med-brytning? Det blir för puttegulligt. Plus för transan och lite kul med de lite mer udda inslagen men de känns överlag för ansträngda.
om man känner att man bara vill kasta någonting hårt på tv'n när man ser en film tror jag man kan ge den en etta utan dåligt samvete
kass
Så länge man vilar ögonen på Penelope vill säga.
Höjdpunkten var att återse Harrold Perrineau i fängelse. Heja OZ!
Inte världens bästa film men lite gullig underhållning för stunden. Penélope är största tillgången för filmen.
Fruktansvärd underhållning.