2.1

Woman on Top

Den vackra Isabella reser från Brasilien till sin bästa vän i San Fransisco efter att hennes man varit otrogen. Där charmas en TV-producent av hennes exotiska matlagningskunskaper och hon får en egen show i TV. Hennes nya liv vänds dock upp och ner när hennes man plötsligt dyker upp.

Originaltitel Woman on Top
Regissör Fina Torres
Manus Vera Blasi
Genre Komedi, Romantik, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Penélope Cruz, Murilo Benicio, Harold Perrineau, Mark Feuerstein, John de Lancie, Anne Ramsay, Ana Gasteyer, Eliana Guttman, Eduardo Mattedi, June Carryl, Bob Greene, Lázaro Ramos, Wagner Moura, Cléa Simões, Jonas Bloch, Carlos Gregório

KAVRING
2010-01-03
Som annat i samma genre.
LiNNEJAH
2010-01-02
Att ge filmen en etta är generöst, och bara det säger väl rätt mycket om filmen? Dåligt manus, dramaturgi, skådespel, foto, soundtrack... Och karaktärerna... Herregud. Undvik, hälsorisk.
Quartz
2009-12-03
den var bra, i skön penelope-stil, tills den blev allvarlig.
saudi
2007-12-19
Kan inte Cruz spela något annat än förförisk 'exotisk' nånting nånting på engelska-med-brytning? Det blir för puttegulligt. Plus för transan och lite kul med de lite mer udda inslagen men de känns överlag för ansträngda.
Linneeaa
2007-10-14
om man känner att man bara vill kasta någonting hårt på tv'n när man ser en film tror jag man kan ge den en etta utan dåligt samvete
äppelgryn
2007-06-21
kass
Kechy
2007-03-04
Så länge man vilar ögonen på Penelope vill säga.
dedmike
2007-03-03
Höjdpunkten var att återse Harrold Perrineau i fängelse. Heja OZ!
TinderQ
2007-03-03
Inte världens bästa film men lite gullig underhållning för stunden. Penélope är största tillgången för filmen.
van-yek
2007-03-01