Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

Wrong Turn 5: Bloodbath


En liten stad i Virginia är värd för den årliga Mountain Man på Halloween. Där staden blir fylld av maskerader som leder till bus och elakheter. Men en infödd kannibalfamilj blir besökta av en grupp av de festande studenterna och natten blir en blodig bus eller godis!


Originaltitel Wrong Turn 5
Regissör Declan O'Brien
Manus Declan O'Brien
Genre Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Camilla Arfwedson, Doug Bradley, Oliver Hoare, Roxanne McKee, Borislav Iliev, Simon Ginty, Amy Lennox, Paul Luebke, Duncan Wisbey, Radoslav Parvanov, George Karlukovski, Kyle Redmond-Jones
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 225
Filmnummer 99461

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


SweFilmOnly
2015-10-02
Skitfilm på grund av slutet på alla i serien från och med nummer 4
Podpolkovnik
2015-05-03
Kanske den sämsta i serien. För lite skildring av de stackars inavlade kannibalernas vardagsliv.
Tatty
2015-03-03
Riktigt brutalt den här filmen som jag gillade. Spännande är den också men lite seg i början tyckte jag. Slutet var lite besvikelse då jag velat att nåt skulle hända mer. Och vill se vad som hände sen till och med. Betyg 3 får filmen av mig.
Stiggy
2015-01-22
Så tråkig del alltså hade räckt med tre filmer.
F-M-J
2015-01-12
Plus i kanten för att man fick se lite mer gröna träd men dem har tänjt storyn till en sådan grad så att konceptets idé börjat spricka i ändarna. Varför jag hållit mig serien trogen är för att se mutanter jaga blonda bimbos i skogen och skjuta ner dem vid pittoreska vattenfall etc. Inte se dem integrera in till diverse städer, sjukhus eller annat trams. För mig får serien gärna fortsätta så länge man håller sig till grundidén. Då blir det perfekt "hjärnan på is" -underhållning. Här, en etta och en inte så underhållande sådan.
senilix
2014-10-14
Slafset gör alla dessa skitfilmer gott.
Johan685
2014-08-09
Den klart sämsta i serien. Bedrövligt dåligt. Manuset existerar ju inte. Här gör man en 5:e film utan en enda ny idé. Tråkigt.
Dutch
2013-08-29
Fantastisk underhållning!
Bumbi78
2013-07-10
Slafs och blod för den som gillar det, men del 5 i denna sjunkande skräckserie har inte mycket annat. De mordiska mutanterna framstår här mest som tramsiga seriefigurer och handlingen är obefintlig. Enda roliga var Doug "Pinhead" Bradley i en för honom rätt stor roll. Hoppas det inte släpps fler delar nu.
Djason
2013-06-12
Första filmen är grym men sen går det raskt nedåt. Denna film har ett manus med dialog skriven av en 5 åring, och karaktärer som är dummare än tåget.
Visa äldre kommentarer »