Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

X-Men


De är väldigt speciella barn, överlägsna i sina sinnen. En länk i evolutionen. Varje barn föddes med en genetisk mutation och under puberteten visar sig dessa mutationer som superkrafter hos de unga människorna. De blir "The X-men" och under ledning av Professor Charles Xavier, slåss de för en bättre värld.


Originaltitel X-Men
Regissör Bryan Singer
Manus David Hayter
Genre Action, Äventyr, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, Anna Paquin, Famke Janssen, Halle Berry, James Marsden, Bruce Davison, Tyler Mane, Ray Park, Rebecca Romijn, Shawn Roberts, Shawn Ashmore, Matthew Sharp
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 22570
Filmnummer 339

Recensioner

Skapad 2019-12-21 av Redwood
Superhjältefilmer är vanligtvis inte mitt favoritområde. Med några undantag (till exempel Spider-Man och Batman Begins) brukar jag tycka att denna genre är tråkig. Därför var X-Men en riktigt ...   Läs mer »

Skapad 2019-12-12 av Priceguy
Det finns mutanter ibland oss. De flesta av dem ser ut som vanliga människor, men de har alla övermänskliga förmågor - superstyrka, snabbhet, förmågan att förändra sitt utseende, kontroll öv...   Läs mer »

Skapad 2019-12-06 av Rollywood
Baserad på de världskända actionserierna av Stan Lee som i flera decennier levt kvar i mångas ögon som den mest populära litteraturen någonsin. Här regisserar en av Hollywoods största regiss...   Läs mer »

Skapad 2019-12-06 av Windwhistler
Om brist på tolerans och främlingsfientlighet handlar X-Men, en film baserad på en av de bäst säljande seriemagasinen genom tiderna. Regissören Bryan Singer sägs ha övertalats att göra X-Men...   Läs mer »

Kommentarer


Visse93
2021-03-07
Efter om titt efter flera år så måste jag säga att den är fortfarande är sevärd. En trea är den fortfarande värd!
Robkiller
2021-02-02
Håller intresset uppe och är överlag rätt så bra, men utan att riktigt lyfta.
päronanton
2019-11-19
Helt okej!
Stygga-Vargen
2018-08-01
Kass!
Rai
2018-03-05
Jag kan bara inte med dom totalt värdelösa filmerna och nog ärligt bara skum tittat på dom har filmerna!

2017-05-30
Liker den bedre for hver gang.
Bullen84a
2015-02-01
Helt ok
Krille80
2014-10-29
Underhållande, actionfylld, välgjord och spännande rakt igenom. En film jag uppskattar mer nu än vid min första bekantskap. Accepterar man bara att den är baserat på en serietidning så får man en underhållande stund framför teveapparaten. 4-
hestret
2013-11-03
Bra casting med flera fina skådisar (främst Stewart och McKellen, men också Jackman och Paquin), som dock kanske inte används på ett klockrent sätt. Dock är Halle Berry ruskigt usel och jag störde mig på nästan allt hon sade. Dels personifierar hon den dialoglökighet (säger bara: Toad och åskan....) som ändå finns hos filmen och sedan var det väldigt irriterande att hon bytte dialekt hela tiden. Set-upen är faktiskt rätt skön och beundransvärd för att vara första delen i en franchise, men tyvärr ballar det ut rätt ordentligt mot slutet. Lite cred att de vågar filmen med lite koncentrationsläger och en hearing och actionscenerna är ändå helt okej. Väldigt mörkt överallt i hela filmen. Det hela räcker till en stark svag trea och det är ändå berömvärt för sin genre i min bok.
AddeColciago
2013-08-22
Inledningsvis spännande, lägger en god grund för intressanta karaktärsporträtt. Sen blir det som vilken actionfilm som helst. Synd.
Visa äldre kommentarer »