Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

X-Men 2


En grupp mutanter, som bara önskar leva i fred med vanliga människor, tvingas av det skälet eliminera den man som är inriktad på att förgöra dem.


Originaltitel X2
Alternativ titel X-2, X-Men 2: X-Men United
Regissör Bryan Singer
Manus Michael Dougherty, Dan Harris, David Hayter
Genre Action, Äventyr, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, Famke Janssen, Halle Berry, Anna Paquin, Brian Cox, Rebecca Romijn, Alan Cumming, James Marsden, Bruce Davison, Kelly Hu, Shawn Ashmore, Aaron Stanford, Cotter Smith, Daniel Cudmore, Michael Reid MacKay, Katie Stuart, Kea Wong, Cotter Smith, Chiara Zanni
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 18918
Filmnummer 8557

Recensioner

Skapad 2019-12-07 av weng-weng
I den förra filmen om mutanterna från Marvels universum visade Bryan Singer att han kan hantera även inte alltför jordnära historier. Som van serietidningsläsare verkade han veta precis hur bild...   Läs mer »

Skapad 2019-11-19 av precineadd
Medan allsjöns uppföljare, nyinspelningar och filmatiseringar attackerar bioduken som en pest, spottar Hollywood regelbundet ut nya actionfilmer baserade på seriehjältar ur Marvels magiska mutantv...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Priceguy
Mutanterna som filmpubliken först mötte i X-Men är tillbaka. Spänningarna mellan mutanter och vanliga människor blir allt allvarligare när en mutant försöker mörda USA:s president. Professor ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av JoeZ
Ännu ett slag för mutanterna. X - Men 2 handlar om hur mutanter har börjat sprida sig över jorden. Människor fylls med rädsla. Handlingen tar plats hos Xaviers skola, där han tar emot mutanter...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av connya
Jag gjorde misstaget att döma den första X-men filmen på förhand. Jag svor att aldrig se den, eftersom jag var övetygad om att den skulle vara så usel att jag skulle må illa. Jag avskydde mig s...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Rollywood
Detta är den högt uppskattade uppföljaren till Bryan Singers X-men från 2000. Precis som i den första filmen så återser vi Hugh Jackman som den mardröms- förföljde Wolverine som hela tiden k...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av billybob
En grupp mutanter, som bara önskar leva i fred med vanliga människor, tvingas av det skälet eliminera den man som är inriktad på att förgöra dem. I detta äventyr måste Proffessor Xavler, Wol...   Läs mer »

Kommentarer


CultOfZenith
2013-08-02
Alltid svårt att hantera gudalika företeelser som Cerebro, och jag vill väl inte direkt påstå att det görs särskilt snyggt här. Men om jag bortser från alla trovärdighetsproblem känns det mesta ändå rätt omsorgsfullt genomfört.
AmyTatti
2013-07-30
Våldsamma filmer är inte i min smak, så redan där blir det minus. Men jag gillar mutant-konceptet. Hade gärna sett att relationen mutant och människa hade en större del i filmen. Det är det intressanta: hur skulle människor och mutanter kunna leva ihop? Då hade filmen haft en till dimension och ett djup, och inte stannat vid att vara en underhållande actionfilm.
RobinsTaste
2013-03-25
Den bästa i serien. Colossus ftw!
Milay
2012-09-11
Nightcrawler versus the white house är en utav de bästa scener jag sett på länge. Mer fokus på mutant skolan, dock en aning för många karaktärer. Oavsett en grym bra film.
Taandborste
2012-09-09
Aningen bättre än den första, så ger den en 4:a!
Anvurang
2012-08-03
Mer intressant handling och mer djup i karaktärerna får vi den här gången. Bättre än den första filmen är den i alla fall.
Emsisa
2012-08-02
Måste säga att X-Men-filmerna är bättre än jag väntat mig... gillar starkt! Mycket förvånad över min positiva respons till filmerna, men det är nästa det som gör dem ännu bättre.
Eddydasilva
2012-07-16
Klart den bästa tycker jag! snygg effekter fightscener och allt är riktigt bra gjort. Får se lite olika som man känner igen från den tecknande bra och klart en otoroligt sevärd film.
ToddDowney
2012-04-14
Bästa i triologin. Människorna tar upp kampen på riktigt mot mutanterna. Det filmen vinner på är regin och skådespelet och karaktärerna. Bra film!
ulpe01
2012-03-01
Av någon anledning har jag svårt att hålla mig vaken till den här filmen, vilket är konstigt eftersom den är så bra. Något bättre än föregångaren, en stark fyra.
« Föregående kommentarerVisa äldre kommentarer »