Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

X-Men: The Last Stand


När ett botemedel som kan stoppa genetisk mutation utvecklats dras linjerna inför den slutgiltiga striden mellan Xaviers X-men, Magnetos Brotherhood of Mutants och mänskligheten.


Originaltitel X-Men: The Last Stand
Alternativ titel X3, X-men 3, X-Men 3: Uppgörelsen
Regissör Brett Ratner
Manus Zak Penn, Simon Kinberg
Genre Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Hugh Jackman, Halle Berry, Ian McKellen, Famke Janssen, Patrick Stewart, Kelsey Grammer, Shawn Ashmore, Aaron Stanford, Anna Paquin, Elliot Page, Daniel Cudmore, Rebecca Romijn, Vinnie Jones, James Marsden, Bill Duke, Ben Foster, Dania Ramirez, Michael Murphy, Shohreh Aghdashloo, Josef Sommer, Eric Dane, Desiree Zurowski, Adrian Hough, Haley Ramm
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 12349
Filmnummer 41047

Recensioner

Skapad 2019-12-15 av tigor
Lite fler \"men ååhh...\" än \"åh coolt!\" är det som bjuds i denna actionspäckade sammandrabbning mellan människor och mutanter. Forskare har tagit fram \"botemedlet\" som ska befria mutantern...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Rollywood
I den tredje filmen om seriehjältarna X-Men så ändras det mönster som tidigare följts i handlingen. Som i många andra fall så läggs mer och mer fokus på filmens actionsekvenser. Ett krig mel...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Pebosjan
Ja då var det dags igen. År 2000 kom första rullen, en välgjord, ej överdriven filmatisering av en av vår tids mest älskade serietidningar. Uppföljaren som kom år 2003 var aningen mer explosi...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Priceguy
Jag skulle vilja hävda att den ultimata serietidningsfilmen är Sin City. X-Men 3 kommer dock bra nära, och i sin genre är den bäst. När filmen börjar ser det bra ut för mutanterna. Mutanten H...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av marfil
Den första filmen om X-men är i mina ögon en av de bästa superhjältefilmerna som gjorts. Till att börja med har den en intressant story om hur samhället skulle reagera om plötsligt vissa männ...   Läs mer »

Kommentarer


quelnightmare
2020-06-22
Frustrerande, förolämpande, meningslös. Verkligen hemsk.
päronanton
2019-11-23
Den är okej.
Rai
2018-03-05
Jag kan bara inte med dom totalt värdelösa filmerna och nog ärligt bara skum tittat på dom har filmerna!

2017-05-31
Minst like bra som de to andre.
yrkeschaufföre
2016-10-22
Jag fick för mig att det var den första filmen jag såg, så det var några scener som förvånade mig rejält. Helt okej action med lite väl mycket explosioner och dödande.
Krille80
2014-11-24
Bra historia och bra avslut(vad vi då trodde var sista delen). Jag gillade dessutom de nya mutanterna som tillkom. Jag hade dock gärna sett mer av "Tin-man". 3+
Alex_K
2014-08-26
Nu fattar man varför de fick göra en prequel.
nestle
2014-08-17
Grym. Känns som att X-Men filmerna blir bättre och bättre.
Podpolkovnik
2014-06-25
Underhållande film som faller lite på målsnöret. Det slår över och blir nästan självparodiskt.
johnnie_cino
2014-06-19
Jag som inbiten fan till X-menserietidningarna och filmfranchisen blev efter filmpremiären minst sagt besviken och förvånad över att Hollywood alltför tidigt tog effektivt död på den framgångsrika filmserien (och en del av de populära karaktärerna). Jag hade då sett framemot en radda med framtida filmuppslag eftersom serien hade så mycket bra material kvar att hämta ifrån. Detta ska man inte enbart skylla Brett Ratner för som i övrigt är en god actionregissör. Snarare på manusförfattarna. Manusmässigt haltar det och uppnår inte på samma nivå som de två första däri storyn´och karaktärfördjupningen hålls tillbaka för actionsekvenserna och specialeffekterna. Ett plus är Famke Janssens skådespelarprestation. En okej popcorn-rulle! Tack och lov så är ordningen återställt med de två senaste filmerna: "X-Men: First Class" och bioaktuella "X-Men: Days of the Future Past" nu när Bryan Singer är tillbaka.
Visa äldre kommentarer »