Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

XX/XY


Coles hamnar i ett öppet förhållande med två tjejer, Thea och Sam, i sina unga år. Han förälskar sig i Sam, men de bryter till slut upp, och i filmens nu slits Coles mellan sitt äktenskapslika förhållande till Claire och sin ungdomsflamma Sam.


Originaltitel XX/XY
Regissör Austin Chick
Manus Austin Chick
Genre Drama, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Mark Ruffalo, Kathleen Robertson, Maya Stange, Petra Wright
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 134
Filmnummer 14315

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

KyLLo
2012-04-19
WTF! Som en porrfilm med bortklippta sexscener.
Halofreak92swe
2012-04-10
Kathleen Robertson är sjukt het men det är väl det enda jag kan komma på som är bra med filmen.
Kajanus
2010-08-02
En briljant dramedi i all sin enkelhet som startar upp motoriken likt en indiefilm i slentrianmiljö varpå utvecklingen blir mer och mer intressant. Väl valda skådespelare, trovärdigt manus, superb dialog och stilfullt regisserad. Den andra halvan skulle kunna vara Woody Allen på bra humör.
joacim92
2007-07-14
Jag tyckte inte om denna film. man ser typ alla klippningar, och den är så larvig, givetvis bra skådisar, men annars en riktig skit-film.
djonipony
2005-08-19
3,5. klart bra relationsdrama. ruffalos tjejs polare va asfin! grymt citat av ruffalo "there's no room for honesty in a healthy relationship." =)
Tertzie
2005-06-29
Den var inte konstig. Man känner igen sig... Pinsam, piiinsam film!
Pertinax
2005-05-03
Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Den var konstig. Men bra skådespealre.
Lesky
2005-04-19
Filmen är mycket riktigt hyfsat snyggt gjord och har bra skådespelare, men jag kan inte hålla med simpa om att den avstannar efter hälften, jag kan sträcka mig så långt som att den stagnerar något, men inte avstannar ;) Jag finner jag också storyn aningen ryckig och osammanhängande, speciellt vid ett byte då Coles i tunnelbanan ber Sam fara åt helvete. Skiftningarna mella n "vår, höst, vinter" osv tycks onödiga när det sedan hoppas 10 år (?) i filmen utan notis. Jag ogillade slutet starkt, därför tvekade jag in i det längsta med att sätta betyg. 2.5 vore lämpligast, men det går ju tyvärr inte att sätta.
W.Andersson
2004-11-20
Filmen är som sagt snygg och har bra skådespelare, men jag håller inte med simpa om att den avstannar, dock finner jag storyn aningen ryckig och osammanhängande.
Creap
2003-12-08
Filmen är som sagt snygg och har bra skådespelare, men jag håller inte med simpa om att den avstannar, jag tycker att andra halvan är lika bra som den första, och jag satt absolut inte och väntade på att det skulle ta slut, utan undrade (och hoppades) snarare på hur det skulle gå...