2.2
2.2
You Again
När kvinnan Marni inser att hennes bror ska gifta sig med hennes mobbare från High School, bestämmer hon sig för att försöka visa honom vem fästmön egentligen är.

Originaltitel | You Again |
Regissör | Andy Fickman |
Manus | Moe Jelline |
Genre | Komedi, 2010-tal |
Skådespelare | Sigourney Weaver, Jamie Lee Curtis, Victor Garber, Cloris Leachman, Patrick Duffy, Kristin Chenoweth, Dwayne Johnson, Christine Lakin, Betty White, Kristen Bell, Odette Annable |
Hela filmen är en kvinnlig snoppmätning, och slutet så typiskt amerikanskt. Alla är glada och lyckliga. Självklart är den obligatoriska nerd-med-tandställning och glasögon med, och lika självklart förvandlas hon till en skönhet. Solklar etta, slöseri med tid att se den.
Börjar bara smådåligt men blir rätt bra usel mot slutet.
Borde varit bra eftersom jag älskar Kristen Bell men den är knappt värd en tvåa. Men i slutänden får den en svag trea tack vare Betty White och Cloris Leachman!
Okej och bra film. Gillar Jamie Lee Curtis. Lite rolig och galen men känns som att allt upprepar igen.
Den var för lång eftersom allt upprepades om och om och om igen.
Denna film kommer med kompetenta, duktiga och roliga skådespelare som Jamie Lee Curtis, Kristen Bell, Sigourney Weaver, Betty White och Victor Gerber. Tyvärr är filmen så förutsägbar, skådespelarna oinspirerade och filmen inte alls rolig att som filmupplevelse för mig som tittare så var detta inget vidare. 2-
Jag tyckte den var riktigt bra på alla plan :)
Visst.. tjejfilm enligt standardmallen så borde väl normalt klassas som usel... men samspelet mellan Sigourney Weaver och Jamie Lee Curtis fungerar bra och vissa scener är faktiskt hyfsade.. så den får duga... men temat är ju inte direkt någonting som normalt brukar fungera...
(Rek.2) Sågs på midsommardagen mot sin vilja.
Jag undrar vad målgruppen var för denna film.
Trist och allt för klichéfylld, men som någon tidigare i kommentarerna sa, den har trots allt en viss charm, så att sätta en etta är för hårt.