Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

You and the Night


Ali och hennes ögonlappsbärande älskare väntar på deltagarna till sin orgie. Väl samlade, den ena underligare än den andra, berättar de om sig själva och designerhemmet blir ett surrealistiskt biktbås för minne och fantasi.


Originaltitel Les rencontres d'après minuit
Regissör Yann Gonzalez
Manus Yann Gonzalez
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Kate Moran, Niels Schneider, Nicolas Maury, Eric Cantona, Fabienne Babe, Alain-Fabien Delon, Julie Brémond, Béatrice Dalle, Jean-Christophe Bouvet, Pierre-Vincent Chapus, Dominique Bettenfeld, Frédéric Bayer Azem
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 21
Filmnummer 105664

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


karlmats
2014-10-05
En av de filmer, av de jag till slut inte såg, som jag såg mest fram emot på förra årets filmfestival. En erotiskt skruvad fransk arthouse-version av Breakfast Club, hur spännande låter inte det? Det är en film som kanske inte går hem hos svennebanan och jag är inte helt säker själv på vad jag tycker, det är en av de där sällsynta filmerna som både skulle kunna vara en 5a och en 1a på samma gång. Märklig är bara förnamnet, pretentiös skulle man kunna säga utan att vara alltför hård. Men den är gjord med hjärta och kreativitet och den surrealistiska stämning som omgärdar denna orgie är svår att inte fångas med i. Att Eric Cantona står mitt i smeten och visar dolmen är med facit i hand inte ett dugg konstigt, här känns det verkligen som att vad som helst kan hända. Mellanlandar på en stabil 3a och en lätt förvirrad sinnesstämning så här några dagar senare. Grymt soundtrack av de alltid lika bra M83 också.
timbo93
2013-09-03
Riktigt sjuk film som kan vara årets största MÅSTE SE! Var fantastisk att se på premiären i Cannes med alla skådespelare i publiken.