Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Smekmånaden från helvetet


En anspråkslös djurfotograf kastas in i ett actionfyllt romantiskt äventyr när han tvingas gifta sig med en kroatisk kvinna och tillbringa sin smekmånad på ett tropiskt avlägset ställe där hon är kidnappad.


Originaltitel You May Not Kiss the Bride
Regissör Rob Hedden
Manus Rob Hedden
Genre Komedi, Action, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Dave Annable, Katharine McPhee, Rob Schneider, Kevin Dunn, Mena Suvari, Tia Carrere, Vinnie Jones, Ken Davitian, Stephen Tobolowsky, Kathy Bates
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 206
Filmnummer 91821

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


trallaren
2014-03-22
Jag har ingen speciellt sofistikerad filmsmak. Jag är nöjd med ganska enkel underhållning. Trots detta kan jag säga att "Smekmånaden från helvetet" var en riktig skitfilm. På gränsen till kalkon.
Robkiller
2013-05-23
Maffian tvingar en amerikansk kille att gifta sig med någon på låtsas för att hon ska få visa... onekligen rätt så fånig... med minimal handling, kass regi och medelmåttiga skådespelare... att Rob Schneider är med i en hel del scener gör det ju inte direkt bättre... men trots sina brister är den faktiskt rätt så underhållande... kan således inte såga den totalt... den får duga.
Catwalker
2013-04-10
nejnej, tråkig och dålig. börjar väl lite halvroligt men sen går det utför. mena suvari är väl lite halvrolig ibland (eller bara så dålig så det blir kul?). och sen att kopiera rob Schneiders roll från 50 first dates känns lagom lamt, hela filmen känns f.ö. som en remake av andra filmer..
jonbo
2013-02-06
Upplägget är så monumentalt misslyckande.
trailer
2012-12-17
Skruvad komedi... kan det bli något annat. Kul men fånig däremellan...
annihilat0r
2012-11-09
"You May Not Kiss the Bride" är en synnerligen menlös film – larvig som tusan och oinspirerande som få. För lågkvalitativ, helt enkelt. Ett skämt.
theFeber
2012-08-11
Det är såna här filmer som ger mig känslan "har någon fått göra den här skiten så borde vem som helst kunna göra film". Den är inte rolig, den är inte spännande och den är inte intressant. Pinsamt töntig från första scenen. Storyn, karaktärerna och allt annat är så dåligt att man mår illa. Se den absolut inte, oavsett hur roligt framsidan på dvdn ser ut...
RunRiot
2012-08-07
Så dålig på så många sätt, men helt jäkla underbar! Jag gillar idéen med att låta huvudkaraktärerna spelas av helt okända talanger och sen kasta in diverse kända ansikten i småroller.
_Fia_
2012-07-20
Jag pallade inte se klart den här...
Bumsi
2012-07-12
Rob scheiders karaktär var underhållande. Men rob scheider-dum
Visa äldre kommentarer »