Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

You Won't Be Alone


I en isolerad bergsby i 1800-talets Makedonien kidnappas en ung flicka och förvandlas sedan till en häxa av en uråldrig ande.


Originaltitel You Won't Be Alone
Alternativ titel You Wont Be Alone
Regissör Goran Stolevski
Manus Goran Stolevski
Genre Drama, Skräck, 2020-talet
Skådespelare Noomi Rapace, Carloto Cotta, Alice Englert, Sara Klimoska, Anamaria Marinca, Arta Dobroshi, Félix Maritaud, Irena Ristic, Verica Nedeska, Daniel Kovacevic
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 13
Filmnummer 142551

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


djonipony
2023-01-11
Oh. My. God. Vilken jäääävla dynga. Tror det är första gången jag under en film gör hattricket att A) påminna mig om att hålla min sågning till max 10.000 tecken, B) få en klump i magen bara över Tanken på hur det skulle vara om jag kände skaparen och hur jag skulle berätta vad jag tycker om filmen utan att ljuga men samtidigt utan att knäcka honom fullständigt, C) börja skriva recensionen så att den förhoppningsvis blev klar innan eftertexterna för att inte slösa mer tid än jag redan gjort. Över 100 min av att ond balkan-ande Jason Goes to Hell-hoppar mellan bergsbönder och får besök av en kvinnlig Freddie Kreuger. Exceptionell smörja där vi verkar förväntas tycka att visk-voice-over-rabblande av random tomma ord ska verka djupt. Eller något. Det är tur att jag redan druckit Kamniks viner, så att jag har EN bra sak förknippad med Makedonien. Annars hade detta monumentala bottenskrap nog fått mig ta avstånd från landet på alla sätt för all framtid. "Don't mind these fools babbling on" säger den pretentiösa berättarrösten när det är en knapp kvart kvar av lidandet. Ska man ge det här skämtet till film Något så är det väl att den där, med den repliken, lyckas sätta ord på vad vi tittare sagt till oss själva filmen igenom, bara för att överleva. Bra musik, men filmen som helhet alltså... Herre jösses.
Engravadlax
2022-05-03
Migräninducerande kameraföring och redigering.