Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Youngblood


17-årige Dean drömmer om en proffskarriär som ishockeyspelare. Han blir antagen till Hamilton Mustangs, men upptäcker att det krävs mer av honom än att bara spela hockey.


Originaltitel Youngblood
Regissör Peter Markle
Manus John Whitmore, Peter Markle
Genre Drama, Romantik, 80-tal
Skådespelare Rob Lowe, Patrick Swayze, Cynthia Gibb, Fionnula Flanagan, Ed Lauter, Keanu Reeves, Jim Youngs, Ken James (I), Eric Nesterenko, George J Finn, Peter Faussett, Walker Boone, Martin Donlevy
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2624
Filmnummer 946

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2020-06-21
Det är lätt att konstatera att man inte behöver vara ett dugg intresserad av hockey för att gilla Youngblood. Neonlysande 80-tal med sköna karaktärer, kärlek och töntiga montage staplade på varann. Det är såna här filmer som gör mig på gott humör.
RustyFilm
2016-12-11
Med ett manus som hämtat ur Rekord-magasinet årgång -58 har detta stor charm. Visst är det klichéartat och förutsägbart men det finns plats för en sån här rulle också.
Misslovemovie
2016-03-20
Helt ok, är dock inget hockeyfan men det kan väl aldrig bli fel med Rob Lowe och Patrick Swayze i samma film)
BrutusBeefcake
2015-09-13
Rob Lowe, Patrick Swayze, ishockey och 80-tal. Det kan ju inte gå fel - och det gör det ju inte heller. Prickar rätt överallt vad det gäller känsla och ostighet. Det enda som saknas är ett riktigt bra ledmotiv. Trots att soundtracket på det stora hela har en skön 80-tals känsla, men det sätter sig inte på minnet. Annars var detta smått fantastiskt! (10/15)
Dutch
2015-05-14
Den får 2 i betyg endast för att det är hockey och 80-tal.
Krille80
2014-10-30
Kultfilm! Man skulle verkligen vilja vara lika duktig och säker på hockey, man får nästan lust att köpa ett par griller och träna 12 timmar per dag för att sen åka över och till staterna och spöa skiten ur dom. Både med styrka och snabbhet. En aning förutsägbar story kanske men vad gör det när det är så inspirerande.
skitbad
2014-07-31
Fantastiskt risig egentligen....men det är ju hockey så man blir som glad ändå!
MaxSöderholm
2014-03-08
Egentligen en 2a men sann 80-talsestetik innebär alltid minst ett plus i betygsnivåväg.
Alex_K
2013-08-06
The girl: "It's only a game" Dean Youngblood: "It's all I ever wanted to do" 'Nuff said
RichardEk
2013-07-25
Våldsromantiskt dravel med ett budskap som borde göra alla aktiva inom ungdomsishockey mörkrädda. Här finns en intressant skildring av den nordamerikanska landsbygdens existentiella tomhet, och att filmmusiken låter som från "The Warriors" är logiskt följdriktig. Men detta drunknar i en orgie av dåliga dialoger, en till döden tråkig familjesyn och över huvud taget en handling som är tunn och fantastiskt förutsägbar.
Visa äldre kommentarer »