Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Your Heart in My Brain


Den oskyldiga frasen "jag skulle kunna äta upp dig" har nog de flesta av oss yttrat, självklart utan att ha en tanke på att verkligen genomföra detta. Kannibalism har förekommit i alla tider, ett mycket omskrivet fall inträffade 2001 i tyska Rotenburg, och det är detta fall filmen bygger på. Via nätet träffas Achim och Peter. En ursprunglig bekantskap som schackspelare utvecklas till ett sadomasochistiskt förhållande, som tar sig allt extremare uttryck.


Originaltitel Dein Herz in meinem Hirn
Regissör Rosa von Praunheim
Manus Rosa von Praunheim
Genre 2000-tal, Drama
Skådespelare Martin Molitor, Martin Ontrop
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 20
Filmnummer 40766

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


myrslok
2007-02-07
Något av det sämre jag sett på mycket länge. Jag vet inte riktigt vad Praunheim ville få fram med det här - förutom lite spekulativa smaskigheter får vi knappast några nya infallsvinklar på hela den här hemska historien, det enda som kommer fram är hur överjävligt trasiga människor kan bete sig mot varandra och hur illa det kan sluta. Och det känns inte helt nytt. Idén att låta samma två skådespelare göra alla roller var riktigt misslyckad, länge trodde jag "mamman" inte fanns utan bara var någon fånig symbol för en...eh, förtryckt kvinnlig sida eller en psykosskildring eller whatever. Jag kände mig så smutsig efter att ha sett det här skräpet att jag var tvungen att stanna kvar och se en dokumentär om nazismen i Österrike för att lugna ner mig lite, det säger kanske något.
thegoodold
2006-11-14
Jag har fått en ny "kandidat" till titeln "Världens sämsta film". Denna film är totalt meningslös och är dessutom den mest groteska äckelfilmen jag sett. Min allra grövsta sågning går till den här smörjan, jag rekommenderar alla att undvika den så mycket de bara kan. Grov varning är utfärdad. Fullständigt rent skit.
Rötiwaar
2006-02-10
Nog för att Achem Genz måhända varit lite lustig..men det måste vara omöjligt för nån som inte känner till historien bakom att förstå den...
lilebroer
2006-02-04
sååååååååååå tråkig, å när han väl skär av sig kuken så är det inte på riktigt suck! å visst den kanske försökte skrämma på ett psykologisk plan men, nej den är bara trååååkig!