Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Yrrol


Samlevnadsproblem, kvinnomisshandel, familjen Cosby på finska. Tv:s panelprogram, en övergiven servitris, presentbekymmer kring chefens 50-årsdag, figuren herr Cancer, pedofilen farbror Bosse och tevereklamparodier m m passerar revy.


Originaltitel Yrrol
Alternativ titel Yrrol - en kolossalt genomtänkt film
Regissör Peter Dalle
Manus Rolf Börjlind, Peter Dalle
Genre Komedi, 90-tal
Skådespelare Peter Dalle, Suzanne Reuter, Ulla Skoog, Johan Ulveson, Claes Månsson, Stefan Sauk
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 15298
Filmnummer 685

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


myslas
2020-10-10
Inte allting i filmen är bra men det som är bra är allt som oftast väldigt roligt.
Bumbi78
2018-08-19
Den var rolig när den kom och den är rolig nu. Det lite sorgliga är att saker här inte alls känns självklara att skämta om idag 2018. En regression inom den svenska humorn kanske? Lorrygänget slår allt som oftast huvudet på spiken här även om det svajar till ibland.
Ful_fisk
2017-11-28
Lite filmen som Monty Pythons Meningen med livet borde ha varit. En serie episoder som reflekterar kring människans oförmåga att lyssna och höra vad andra säger. För nutida generationer är referenserna till TV-serien smått obegripliga, men ärligt talat fungerar det utmärkt ändå. Den bästa svenska komedin förmodligen, även ifall den gärna hade fått ha lite mer spännande fotoarbete och vågat suga vidare på den lite tomma och melankoliska insikten på slutet istället för ett par sista gags och upptempomusik till eftertexterna.
Rai
2017-09-28
Inte min humor alls förutom vissa scener, men filmen funkar ändå....
wasteoftime
2017-07-11
Klarar den tidens tand? Njae, inte fullt ut, men för min del finns det fortfarande mycket som är väldigt, väldigt roligt här. Det är ju inte så klockrent som det kändes en gång i tiden, men ja, nostalgifaktorn ska man inte underskatta. Peter Dalle känns något underskattad, faktiskt, i det svenska komikerklimatet. För 10-12 år sedan hade detta lätt blivit en femma, men den får nöja sig med en trea just nu, och även den känns aningen generös möjligtvis, men ja, jag har kul, trots att jag kan varenda replik. Kanske är det därför jag har kul?
gjoob
2016-08-07
Nostalgi, såg den många gånger under min uppväxt. Den är dock extremt ojämn; vissa scener är geniala, andra är skittråkiga. Mellanlandar på en trea.
Stygga-Vargen
2016-07-24
Löst sammansatta sketcher; en del är bättre och en del är sämre. Som helhet är detta en väldigt rolig "film".
TheHorrorfan
2016-06-21
Såg den här i 20 minuter med två kompisar. Sedan drog jag.
Christofer
2016-06-11
11/6 2016 (3:a): Svårt att betygsätta då jag å ena sidan älskade den under tonåren medan den å andra sidan inte har åldrats med värdighet. Det märks att den är över 20 år gammal. 22/9 2006 (4:a): Hur kul som helst. Massor med odödliga citat/scener...
TimBuckley
2016-03-14
(rek 3a) En väldigt förlegad, dammig och mossig film detta. Vissa sketcher är extremt unkna. För en dubbelt så bra film med samma skådespelare, se istället "ogifta par". 2a.
Visa äldre kommentarer »