Zack and Miri Make a Porno

Zack och Miri är livslånga vänner och tillsammans bestämmer de sig för att spela in en "vuxenfilm" för att lösa sina pengaproblem, men under inspelningen märker de att de kanske har mer känslor för varandra än vad de trodde.

Originaltitel Zack and Miri Make a Porno
Alternativ titel Zack and Miri
Regissör Kevin Smith
Manus Kevin Smith
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Jeff Anderson, Traci Lords, Tom Savini, Jason Mewes, Justin Long, Elizabeth Banks, Tyler Labine, Ricky Mabe, Seth Rogen, Kenny Hotz, Brandon Routh, Jennifer Schwalbach Smith, Gerry Bednob, Craig Robinson, Tisha Campbell-Martin, Lauren Miller Rogen, Katie Morgan, Anne Wade

2017-08-14
Skicka skiten till reningsverket.
wasteoftime
2017-02-19
Det här är ju, en intressant tagning på Rom-kom-drama-genren. Mycket mer är det väl inte egentligen. Den är lite smårolig på sina håll, och det är väl helt okej, men inte mycket mer än så, givetvis en helt okej slötittarrulle eller tidsfördrivare, men den saknar djupare humor och smarthet, vilket den ändå på något sätt låtsas att ha. Roligast är nog scenen i Bean-n-gone när Zack och Delaney bråkar med sin chef. Det är en bra komediscen. 0,5 på SH-skalan.
Rehn108
2016-05-30
Efter Clerks såg jag i denna min andra Kevin Smith-film, då den fanns på Netflix. Men jösses vilken skillnad på den uppstickaren och den här smörjan från samma regissör då han etablerats i Hollywood. Filmen börjar lovande med en första halvtimme som är ganska rolig men därefter blir det bara helt vanligt tråkig, förutsägbar Hollywoodkomedi, med enstaka skämt som sticker ut.
WoodWoman
2015-06-08
Gannska svag trea, den rullade igång ganska bra. Dom hade en hel del fyndiga skämt, referenser till twin peaks osv. I slutändan blev den lite för emotionel och dramatisk, vilket jag kan ha svårt för. Sen plus poäng för att Jay (i jay&silent Bob) var med. Dock blev jag ärrad av att han klippt håret.
MinotaurKing
2015-06-08
Klockren! Men slutet kunde ha varit lite bättre.
2014-12-26
Jag är en stor anhängare och beundrare när det både kommer till Kevin Smith som person och så även hans filmer. Därför är det så tråkigt att säga att han gör mig besviken här. Till skillnad från hans tidigare filmer så finns det alldelse för lite Kevin Smith här och istället massor av Judd Apatow. Det Kevin Smith har gjort här är en film som Judd Apatow skulle regissera/producera om han hade en dålig dag. Därmed inte sagt att detta är en dålig film men just nu är jag besviken.
Tatty
2014-05-21
Filmen är sådär småtråkig men ändå roligt och ganska bra och okej. Lite fint ändå.
Raimo_1985
2014-05-21
Svagt godkänt, några kul skämt. Kul att det tas med lite gaygrejer vilket hade varit god natt i t e x Judd Apatows filmer. Annars för mycket känslomässigt dravel. Och såklart för lite Katie Morgan! :)
Podpolkovnik
2014-02-19
Hade kunnat vara en klar tvåa om det på något vis hade funnits ett karaktärdjup och en värdig dramaturgi. Känns taffligt på något vis.
Körsbär
2014-02-08
Missnöjd över slutet men rätt okej komedi. Kändes som att dom skulle gå in på en tråkig bana vid ett skede men med Seth Rogen i filmen så vet man inte riktigt vart filmerna slutar ibland.