Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Zingo


35-årige Filip, alias "Zingo", lever kvar i ungdomens festande med snabba klipp och vilda fester. När han ska uppvakta sin far på hans 60-årsdag blir han för tusende gången förnekad. Zingo bestämmer sig då för att bli en vanlig Svensson.


Originaltitel Zingo
Regissör Christjan Wegner
Manus Santiago Gil, Christjan Wegner, Matthew Allen
Genre Komedi, 90-tal
Skådespelare Björn Kjellman, Martin Forsström, Helena af Sandeberg, Per Morberg, Thomas Hellberg, Jarmo Mäkinen, Tommy Andersson, Madeleine Elfstrand, Niklas Falk, Maria Lindström, Charlotte Allen
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3895
Filmnummer 3682

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2018-03-09
Svensk komedi, behövs det sägas mer?
Stygga-Vargen
2016-10-28
Jag hyrde den här filmen på VHS när den precis hade släppts och då tyckte jag inte om den alls, då tyckte jag bara den astråkig. Många år senare satt jag och tittade på TV en regnig eftermiddag; jag zappade mellan kanalerna och hamnade på TV4+ precis när den här filmen började och jag hade ju inget bättre för mig så jag bestämde mig för att ge filmen en andra chans. Den här gången gillade jag faktiskt filmen. Mitt filmintresse hade ökat ganska rejält sen jag såg den första gången och hade det inte varit för det så hade jag nog inte tyckt om den, för att vara åtminstone lite filmintresserad är nog en fördel om man ska se den här filmen. Filmen har en bra story, skön humor och mycket bra musik. Skådespelarna gör också väldigt bra ifrån sig, möjligen med undantag av Per Morberg som aldrig varit någon särskilt bra skådis. Hur som helst är filmen i alla fall väldigt bra och jag är glad att jag gav den en andra chans och nu har jag den i DVD-samlingen.
Barneyk
2016-10-01
Är ju inte direkt bra men jag tyckte den var relativt underhållande på ett halvdåligt men ändå inte heldåligt sätt.
Krille80
2015-02-02
Det är få svenska skådespelare som jag har så lätt att tycka om som Björn Kjellman. Här har han huvudrollen i en film som är aningen för skruvad och orealistisk både sett till karaktärer och historia att för mig. Vissa skämt fungerar men just i den svarta humorn misslyckas filmen och det är där den hade behövts lyckats allra bäst.
PeterTheW
2013-04-21
Jäkligt vrickad, jag gillar det. Kanske är min smak idag väldigt dålig, eller så är den så dålig att den blir bra, men jäkligt underhållande är det.
skallecalle
2013-03-01
Fantastisk
F-M-J
2013-01-03
Enbart bemött negativ kritik om denna filmen i min omgivning sedan barnsben och i och med det dragit mig från att se den. Nu när jag sett den kan jag inte annat än konstatera att alla har haft fel; en oerhört underhållande och lättsam film med glimten i ögat. Stark trea!
Hypostas
2012-11-29
Kunde ha blivit en kalkon, men vissa scener är helt fantastiska. Jag gillar't.
Xenox
2012-07-18
Stark trea. En svensk klassiker. Sjukt rolig film med många bra scener.
andmoreagain
2012-01-26
Bingo i fettan-repliken är bland det bästa jag har hört!
Visa äldre kommentarer »