Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Zombie Flesh-Eaters


En segelbåt närmar sig New York. Båten visar sig tillhört en försvunnen forskare. Forskarens dotter och några till ger sig iväg för att söka efter hennes far. Det blir en väldigt obehaglig resa...


Originaltitel Zombi 2
Regissör Lucio Fulci
Manus Elisa Briganti, Dardano Sacchetti
Genre Skräck, 70-tal
Skådespelare Richard Johnson, Al Cliver, Tisa Farrow, Stefania D'Amario, Olga Karlatos, Ian McCulloch, Auretta Gay, Ugo Bologna
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1473
Filmnummer 3121

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2020-03-07
Helt ok zombie-film... håller intresset uppe rakt igenom.
johan93
2018-11-23
Definitivt en av dem bättre italienska Zombiefilmerna jag sett!
Stygga-Vargen
2016-09-10
De sista 10-15 minuterna ungefär är riktigt bra. I övrigt är denna film riktigt kass i alla avseenden - karaktärerna känns hämtade från en norsk såpopera, handlingen är i tunnaste laget och särskilt otäckt blir det inte om man nu bortser från slutet. Svag 2:a.
gjoob
2016-08-07
En av de bästa zombie-filmerna. Det är något med zombie-slakt i dagsljus som tilltalar mig väldigt mycket.
Lotso
2014-10-21
I sin helhet är detta en zombiefilm som jag kan tycka är bra, men kan inte gå så långt att säga detta är en av de bästa. Problemet för mig är att handlingen är ganska så tunn, karaktärerna inte så värst intressanta och filmen må vara lite halv seg fram till huvudpersonerna anländer till ön. Men filmen erbjuder gott om gore effekter som levererar. Och när den väl tar upp farten så gör den en inte besviken. Slutet var väl vart det! Dessutom är det en film där en zombie fightas mot en haj, hur i helvete ska man kunna kritisera en film som har en sådan scen i sig? Jag kom precis på en sak med det också. Med alla jävla haj filmer som görs nu för tiden, varför har ingen kommit på idén "Shark Zombie", det är fan hög tid vi får se en sådan film!
Engravadlax
2014-07-02
lol.
Csejthe
2014-05-21
Än idag är det här en av de mest utåtgående zombie-klassiker som någonsin har filmatiserats. Absolut en av Fulcis bästa filmer och en av de bästa zombie-filmerna i världshistorien!
LacombeLucien
2014-05-17
Oj, vad dåligt.
AlbertSpica
2014-01-16
"The boat can leave now, tell the crew!" Rätt så tafflig och slarvig på sina ställen och filmen får ingen riktigt fart förens huvudkaraktärerna kommer till ön. Men trots det är den underhållande och stämningsfull, mycket pga det dystra synth soundtracket. Sen har den ju även några riktigt "kult-iga" scener, haj vs zombie, träflisen i ögat osv. Slutet känns gött också.
claudiomarino
2013-12-23
Skönt tempo och vackert foto.
Visa äldre kommentarer »