1.7

Zombie Strippers

I en nära framtid släpps ett av regeringens hemligstämplat virus ut i den konservativa lilla staden Sartre i Nebraska - för att slutligen nå den hemliga, lokala strippklubben. I takt med att viruset sprider sig förvandlas stripporna snart till fullfjädrade "Super Zombie Strippers".

Originaltitel Zombie Strippers
Regissör Jay Lee
Manus Jay Lee
Genre Komedi, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Robert Englund, Jenna Jameson, Roxy Saint, Joey Medina, Shamron Moore, Penny Drake, Jennifer Holland, Jeannette Sousa, Whitney Anderson, Carmit Levité, Calvin Green, Zak Kilberg, Jen Alex Gonzalez, Jessica Custodio, Johnny Hawkes

Skapad 2019-12-21 av rhide
Vi har väl alla sett grindhousefilmerna Planet Terror och Death Proof. De är något form av försök att återskapa en B-film fast med större budget. I min mening misslyckas de dock brutalt. Filmer...   Läs mer »

Skapad 2019-11-13 av Stygga-Vargen
År 2011 gav regissören Jay Lee oss en skräckversion av Alice i Underlandet med titeln Alyce men tre år tidigare regisserade han en annan kultfilm, nämligen Zombie Strippers där två legendarer m...   Läs mer »

Bokföringsprogrammet Mineko

2018-08-19
Långt över förväntan! Spännande och rolig film med mycket blod och splatter och bra musik. De heta scenerna med Jenna Jameson är ett plus i kanten! Något mästerverk är det väl knappast men den är absolut sevärd. Svag 5:a.
JimCarrey
2012-11-28
Jenna gjorde väl den här filmen men ja den var bara knappt godkänd faktiskt
Barneyk
2012-09-01
Så dåligt skådespeleri och dialog att jag inte vet vad jag ska ta mig till, går inte ens att uppskatta dom få sakerna som är lite bättre.
Rhofpheh
2012-05-15
Rätt rolig ibland, men det var sällan.
Juu_W
2012-05-05
Kan inte ens skratta åt skiten!
slitenskiten
2011-12-28
För c för att man ska orka se den... detta är en c-film med sämre handling än en porrfilm och för lite naket... finns ingen poäng att se den.
Tim.N
2011-12-12
Flumm.
Necross
2011-12-10
Silikonpattar i all ära, men hur fan lyckades de dra ut på den här idén till 94 minuter?
Cftbl
2011-10-05
Fantastisk film. Underhållande, ironisk, självinsiktsfull. Asbra komedi! Politiska gliringar, feministiska inslag och otroligt rolig.
Lunatisk
2011-08-17
Robert Englund är min husgud. Kul film!