Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.4
av 5

Zombiegeddon


Satan har skapat en människoliknande ras av zombier. När dessa monster börjar ta över jorden visar det sig att de två korrumperade poliserna Jeff och Cage själva måste stoppa invasionen innan det är försent.


Originaltitel Zombiegeddon
Regissör Chris Watson
Manus Chris Watson
Genre Skräck, 2000-tal
Skådespelare Brinke Stevens, Tom Savini, William Smith, Edwin Neal, Robert Z'Dar, Lloyd Kaufman, Joe Estevez, Felissa Rose
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 12
Filmnummer 15993

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


DrJW
2014-05-25
Wow, t.o.m. lågbudget-filmer har åtminstone en budget, den här verkade knappt ha nånting alls. Ellet så hade dem de, men allt gick till nog för att betala hyrningen av tigern(ja, de fanns en tiger i en scen av nån skum anledning!). Visst, den här är en skrattretande dålig film med delar som var helt ologiskt, dock man fick ett gott skratt. Med tanke på titeln och att de här är en Troma-rulle så har man ju ingen förväntning direkt. Roligaste delen är då filmakarna medvetet säger att den här filmen är skit, t.o.m. Uwe Boll(!) i början av filmen säger att den här är skit(dock den här hade mer underhållningsvärde än hans filmer).
RokkeR
2008-09-25
Om de som gjort filmen t.o.m. rekommenderar de som ser den att skjuta sig efteråt så bör man inte se skiten, och givetvis var ju jag tvungen att göra det också, höll på att skjuta mig, faktiskt!
Gobo
2006-12-16
Fan vilken jävla skit! :D
NoWireHangers
2006-11-14
Det är roligt att Robert Z'Dar refererar till Maniac Cop minst två gånger, men annars är filmen mest kass.
rayek
2006-01-31
Undrar jag med.
Docklands
2005-01-07
Varför är inte Ron Jeremy med på skådespelarlistan för? =)