Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Zoo


Karen och Johns äktenskap är på upphällningen. Fångade i vardagens olika bestyr vankar de omkring likt levande döda i lägenheten utan att nå fram till varandra. När sedan en våldsam epidemi bryter ut som förvandlar människor till blodtörstiga zombies tvingas de ur sin destruktiva samvaro för att överleva.


Originaltitel Zoo
Regissör Antonio Tublen
Manus Antonio Tublen
Genre Drama, Komedi, Romantik, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Zoë Tapper, Ed Speleers, Antonia Campbell-Hughes, Jan Bijvoet, Lukas Loughran, Danny Thykær, Klaus Hjuler, Robin Gott, Patrik Karlson, Thomas Chaanhing, Per Löfberg, Fredric Ollerstam, Ida Gyllensten, Oliver Dimsdale (röst), Barbara D'Alterio (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 25
Filmnummer 133268

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2022-10-03
Segt drama
KyLLo
2022-03-14
Jag gillar både 28 Days Later och Shaun of the Dead, men den här är inte i närheten. Uselt manus, usel dramaturgi och dålig dialog. Omslaget är snyggt men ger ett missvisande intryck. Stark etta.
myslas
2020-04-11
Jag gillade den här fram till sista tredjedelen då det blev alldeles för sentimentalt. Det var kul så länge det var en mix av "28 Days Later" och "Shaun of the Dead".
Supernaut
2020-01-14
Mysig genretänjande zombieskräck-kammarspel som mest är en svart relationskomedi. Kul med en zombiefilm som inte bara känns trött!