Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Zoolander


Fotomodellen Derek Zoolanders karriär är på fallrepet. För att satsa på ett nytt lovande yrke rekryteras han av ett brottssyndikat, hjärntvättas och skickas ut på uppdrag att eliminera Malaysias president.


Originaltitel Zoolander
Regissör Ben Stiller
Manus Ben Stiller, Drake Sather, John Hamburg
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Ben Stiller, Owen Wilson, Christine Taylor, Will Ferrell, Milla Jovovich, Jerry Stiller, David Duchovny, Jon Voight, Judah Friedlander, Vince Vaughn, Nathan Lee Graham, Alexandre Manning, Asio Highsmith, Alexander Skarsgård, Justin Theroux, Andy Dick, Andrew Wilson, David Bowie
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 14145
Filmnummer 3376

Recensioner

Skapad 2019-12-15 av FoQuz
Efter att ha sett en hel del filmer med ett riktigt djup och som fått mig att tänka efter rätt mycket efteråt på senaste tiden så var det skönt att sätta sig ner framför en komedi som Zooland...   Läs mer »

Skapad 2019-10-29 av eponinethen
Derek Zoolander (Ben Stiller) är USA:s mest populära manliga fotomodell. Han är speciellt känd för sin look \"Blue Steel\", där han putar med munnen och spärrar upp ögonen på ett extra specie...   Läs mer »

Kommentarer


Ful_fisk
2024-01-17
Det är något väldigt nostalgiskt över att se filmer som man minns fanns men aldrig såg när det begav sig. Det finns liksom inte så många kvar nu, känns det som. Men den här filmen tyckte jag var rolig. Riktigt rolig, stundtals faktiskt. Mest bara en lättsinnig flams-komedi, och under andra halvan tappas intresset en aning, men den får ändå in ett par fina smockor mot skönhetsindustrin. Fungerar nog bara för omtittar, så det känns inte omöjligt att sådana kommer att ske.
Rai
2022-09-27
Kan inte påstå att jag tycket så speciellt mycket om den här filmen...
yrkeschaufföre
2019-01-20
Jo, men, det här är väl kul fortfarande? Det är ju liksom meningen att den ska vara skruvad och överdriven. Jag gillar den iallafall.
Misslovemovie
2016-07-16
Har sina roliga stunder och det är faktiskt ganska många men själva storyn är så usel så det drar tyvärr ner betyget. Det är kul att Alexander Skarsgård är med.
Misslovemovie
2016-07-16
Har sina roliga stunder och det är faktiskt ganska många men själva storyn är så usel så det drar tyvärr ner betyget.
CultOfZenith
2016-04-25
Kulten runt dumma komedier som Zoolander och Anchor Man förbryllar mig lite. Nog för att det finns en charm i den kompromisslöst korkade humorn, men det ekar på något sätt bara väldigt tomt.
wasteoftime
2016-04-18
Jag vet inte om de bara är jag som har ändrats, eller om det är så att den inte åldrats så väl som man önskar, men det mesta i den här filmen är helt enkelt inte roligt längre. Det är inte dåligt, bara väldigt "meh". Walk-off scenen är den enda riktigt bra scenen, och den hade behövt mer av den varan för att nå högre upp på skalan. 0,0 på SH-skalan dock.

2016-03-31
Underholdene og smart film med de fantastiske "frat" pack,
bojaka
2016-03-27
Jag ratar denna för vad den är - En Ben Stiller-komedi från 15 år tillbaka eller näe... Det gör jag faktiskt inte. Jag ratar denna för vad den hade varit idag om den hade kommit nu istället för all annan bajs-humor-film. Den här var sjukt originell och karaktärerna helt fantastiska. Sättet de driver med modebranschen är helt underbart och jag vet inte om jag hade uppskattat denna lika mycket för 15 år sedan. En scen tilltalade mig inte i denna då den var överdriven a'la Nakna pistolen (Bensinscenen) men allt annat var väl avvägt i "för mycket"-landet och jag kommer helt klart se denna igen någon gång. För att vara 15 år gammal så har den åldrats med sjukt bra värdighet! Se den om du gillar Ben Stiller och/eller Owen Wilson. Se den om du gillar sjukt överdriven, men för den delen inte kiss-och-bajs-humor. Bara se den :D Skrattade som fan till denna, men är rädd att Zoolander 2 som släpps (har släppts?) kommer innehålla samma gamla vanliga överdrivna kiss-och-bajs-humor eller sex-humor som vanligt nu 201# :/ Hoppas inte, hoppas inte, hoppas inte!
Raimo_1985
2016-03-03
Tredje eller fjärde titten sen den kom för min del och den är fortfarande en av de roligaste amerikanska komedierna tycker jag :) En femma blir det nu.
Visa äldre kommentarer »