Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

ForumtrådFortfarande fel på mina betyg

« Gå tillbaka till trådöversikten

Blink182
2019-10-13
Nu har mina betyg nästan löst sig. Jag hade 6172 betyg när jag exporterade dom, dagen innan nylanseringen. Har haft dubbelt så mycket betyg på den här nya sidan, men i förrgår så byttes det till 6179 betyg? Är dom här 7 betygen dubbletter eller har jag nu 7 stycken betyg jag inte satt alls? Har läst något tidigarei forumet att det var någon som upptäckte ett betyg på en film som hen inte sett. 

Hur ska jag hitta de här 7 betygen bland alla mina 6000 filmer? Eller är detta något som kommer lösa sig? Jag har funderat länge på att starta en ny användare så att det kan bli rätt någon jävla gång. Det enda jag verkligen begärde inför den nya sidan var att mina betyg skulle vara kvar och inte ändras. På riktigt!!!!!! Sju jävla betyg!!!!! Har haft tålamod med detta, men nu börjar jag fan ledsna. 

Kommer ta evigheter, men startar fan en ny användare snart och för in mina 6172 betyg för hand istället. Riktigt irriterande. 
Powha
2019-10-13
Det verkar som att filmer som har tagits bort, dvs blivit underkända pga filmtipsets policy har kommit tillbaka på den nya siten. Även om vissa av dessa filmer verkar ha blivit borttagna igen. Kanske kan vara det? Minns du någon film som du har betygsatt som sedan blivit borttagen?

Men med det sagt så har jag fortfarande alla mina dubbletter kvar. Det verkar ta orimligt lång tid att uppdatera betygen...
finkan
2019-10-14
Häromdagen stod det att jag betygsatt närmare 23000 filmer men nu ca 14000. Men det ska vara närmare 20000 betyg. Vad händer?
Javel
2019-10-15
Användare registrerade 2004 (ev. bara första halvåret?) eller tidigare verkar fortfarande få dras med betygsdubletterna. Gjorde ett snabbt stickprov bland mina vänner. 
karlmats
2019-10-16
Nu har äntligen mina betygsdubletter försvunnit också! (reggade år 2004 så stämmer med vad Javel skriver).

Jag har liknande problem som Blink182 i att jag har fått 3 st betyg mer än vad jag har satt (jämfört med Excel-fil). Alla tre extrabetyg sitter bland mina 3or. Jag gick igenom och hittade att två av betygen finns kvar på filmer som är borttagna på filmtipset precis som Powha skriver, går de att rensa bort på nåt sätt? Gäller följande filmer:

https://www.filmtipset.se/film/way-of-the-puck
https://www.filmtipset.se/film/on-your-mark

Det sista extrabetyget är lurigt då det inte finns med när jag klickar på betygsstapeln för att se alla mina 3or. På min sida står det att jag har 831 st 3or, men det är bara 830 filmer som dyker upp i listan, hur räknas betygsstaplarna ut, kan det vara nån bugg där?
Blink182
2019-10-16
Nu har jag också tittat igenom mina betyg. Men det ser lurigt ut. Jag har sju betyg för mycket. Som Powha skrev så hittade jag tre filmer som tagits bort en gång i tiden. Annars stämde betygen med mina exporterade betyg. Vart är dom här fyra "osynliga" betygen ifrån som inte ens finns med i min filmlista? 

Mina borttagna betyg som man inte kan gå in på är:
Beat the devil
SNL Fanatic
Family Guy presents: It's a trap
Christofer
2019-10-17
För min del är diffen fortfarande enorm! Innan flytten hade jag 4494 betyg och lika många kommenterade filmer (en kommentar per film gäller för min del, även om det per definition inte behöver vara samma sak eftersom det som tidigare hette just "Kommenterade filmer" i själva verket visade antal kommentarer och man kan ju som alla vet ha flera kommentarer per film).

Hur som helst, just nu har jag 4525 betyg men endast 4222 kommentarer, så dels har jag ett gäng betyg fler än jag borde ha (vilket alltså kan bero på betyg jag satt där filmerna tagits bort....knepigt...känns svårt att hitta vilka det gäller) och dels saknar jag ca 270 kommentarer, vilket är långt mer irriterande för min del. 

Som läget är just nu vågar jag inte betygsätta nånting nytt eftersom jag är tveksam till om man kan lita på den här nya sidan, jag behåller istället allt nytt jag sett på sistone (ca 25 filmer) i en lista tills vidare.
Steffe
2019-10-18
Idag ser mina betyg ut att ha styrts upp ordentligt. Min exportfil har 2456 och antal betyg på nya FT är snäppet högre på 2494. Så det finns väl troligen någon gömd dubblett här och var, men bara för någon dag sedan var det dubbletter och tripletter typ överallt :)
Juanito
2019-10-23
Nu verkar mina betyg stämma, kan inte se några dubletter. Trevligt.
Rasmusen
2019-10-24
Öhm, typ 98 % av alla mina betyg fattas. Eller ja, det kan ej ses på min sida, men om jag går in på en viss film så står det att jag har betygsatt den(vilket jag har). 
Har ingen exportfil eller liknande, visste ej att man behövde det innan sidan skulle göras om? 
Blink182
2019-11-09
Hur går det för er alla? Admin skrev i annat inlägg att det skulle ta fyra dagar att rensa dessa "en gång borttagna filmer". Nu har jag ETT betyg för mycket bara och det har gått mer än fyra dag. Så sjukt störigt haha! Någon som vet om det fortfarande rensas ut?
Christofer
2019-11-10
Jag har fortfarande exakt samma diff som när jag skrev förra gången i den här tråden, den 17/10 ovan.
Sjukt frustrerande. Börjar tappa hoppet om sidan faktiskt. En trist insikt efter 15 år som trogen användare...
KyLLo
2019-11-11
Jag vet bara att filmer som låg i verifieringskö vid nylanseringen har eller kommer raderas på grund av buggar. Betygen på dessa kan också ha flyttats till filmer som man inte har sett. Vi är några som har råkat ut för det. Dessa rensas inte bort automatiskt, utan betygen måste raderas manuellt. Vissa filmer som raderades på gamla sajten ska också ha återuppstått, som tidigare sagts. Sedan kan någon av sajterna räknat fel, så kontrollräkna om ni har möjlighet.
KyLLo
2019-11-11
Om man går efter radantalet i Excel-arket får man tänka på att dra av ett på grund av att rubrikerna tar upp en rad. Lätt att glömma bort.
Christofer
2019-11-16
@KyLLo: Bedrövligt att verifieringskön har försvunnit. Känner mig lagom sugen på att fortsätta med den här sajten nu när några hundra betyg/kommentarer är fel...suck. Kan inte fatta hur det har kunnat bli såhär illa. Dessutom ingen uppdatering på startsidan på två (!?) månader nu...kom igen!!!

Endast inloggade medlemmar kan diskutera i forumet. Bli medlem »