Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Alla kommentarer av55ford


Creed - The Legacy of Rocky2016-02-22
Är ett stort Rockyfan (vilket betyder att jag i stort sett älskade dom första två och kan acceptera dom övriga), den här håller samma klass som ettan och tvåan, det är dessutom bland det bästa skådespeleriet jag någonsin kan komma ihåg att jag har sett utav stallone, förvånad över att den här filmen inte fick mer uppmärksamhet än vad den fick, för bra är den absolut!
 
Boyhood2016-02-22
Jag ville verkligen gilla den här filmen, jag gillar Ethan Hawke, jag gillar tanken bakom att filma under längre tid när skådespelarna åldras, men jag kan inte annat tycka än att det här är ett enormt sömnpiller, jag har dessutom så enormt svårt att tycka om huvudkaraktären, det är som att han gör allt i sin makt för att man ska ogilla honom, nej, det här kunde varit fantastiskt men jag tycker att det föll platt på en väldigt svag story och utöver Ethan Hawke, väldigt svagt skådespeleri.
 
Birdman2016-02-22
Snygg film, duktiga skådespelare och helt okej story. Det konstanta trummandet driver mig till vansinne dock, sevärd en gång, inte två.
 
Spionernas bro2016-02-22
I mina ögon den helt klart bästa filmen i årets Oscars-race, bara utmanad av Spotlight möjligtvis, trycker lite på likheterna mellan Amerikanerna och övriga världen, visar också en hel del utav deras propaganda emot varandra som är lite intressant att se. Tom Hanks gör ett fantastiskt jobb. Tråkigt att The Revenant nog kommer vara filmen som får mest uppmärksamhet nästa vecka när en såhär bra film finns där.
 
The Revenant2016-02-22
Det enda som får mig att inte hata den här filmen är hur snygg den är, fantastiskt snygg film, tyvärr stannar det där, långsam och utdragen historia utan mycket direkt värde, långt ifrån det bästa leo har gjort med tanke på att han bara krälar sig igenom den här. Det finns ingen anledning till att den här filmen behöver vara över 2 och en halv timma lång.. med den här storyn hade det räckt med 1:20 max.. händelselös film och långt ifrån det bästa med leo.
 
Aileen: Life and Death of a Serial Killer2012-11-27
Vinklad.. alldeles för vinklad!
 
Fahrenheit 9/112012-11-27
Var väl bra fram tills att hans "fakta" kändes väldigt ensidig.. och man kollade upp lite saker, mycket faktafel för att vinkla det hela åt det hållet han ville, vilket inte är vad jag vill se i en dokumentär!
 
Tyson2012-11-07
Horribel idé att klippa filmen så att Tyson ständigt pratar i munnen med sig själv.. Bra i övrigt!
 
The Avengers2012-10-19
Hulken räddar filmen!
 
Troll 22012-10-14
Förstår inte hur den här filmen kunde få se dagens ljus.. så fett underhållande.. men just för att den är så värdelös, klar etta!
 
Casino Royale2012-10-07
Det här är inte Bond!!
 
The Cabin in the Woods2012-10-07
Dom avslöjar sig lite för tidigt, skapar ingen riktig rädsla, dock fick man sitta och tänka, det var väldigt svårt att veta vad som skulle hända i nästa scen. Smart film som man fastnar i, man vill verkligen veta vad som ska hända, osar härlig ironi. Dom lyckas riktigt bra med att driva med nutida skräck, korkade och orealistiskt slampiga ungdomar åker ut i skogen, super och puffar på sen kommer en standard sexscen och då blir någon mördad. efter det försvinner dock det typiska med det hela... Skådespelet håller hyfsad nivå, dock känns det inte som att skådespelarna riktigt har förstått vad regissören har försökt göra. Själva utförandet kunde varit bättre, lite mer hemlighetsfullt så att "twisten" verkligen överaskade. Mycket sevärd film!
 
Spider-Plant Man2012-10-03
Garvade mig igenom hela kortfilmen, tyvärr var det ju just det.. en kortfilm!
 
Cujo2012-10-02
Korkat att bedöma den efter vilka mått den håller idag, även om jag tycker den håller idag, grym rulle!
 
From Dusk Till Dawn2012-09-18
Skitbra film tills det är ca en halvtimma kvar, tar en grotesk vändning då!
 
Terror på Elm Street 2: Freddys hämnd2012-09-18
Bra film men alldeles för kort!
 
Maffiabröder2012-09-18
Riktigt bra film, ett enda problem jag har och det är Ray Liottas skratt, det irriterar mig!
 
Pojken med prutt-byxorna2012-09-18
KAAAASSS!!
 
American Pie: Reunion2012-09-18
Folk kan säga vad dom vill, det här var en bra mycket bättre avslutning än "the wedding" och den är riktigt rolig!
 
American Pie: The Book of Love2012-09-18
Brandon Hardesty är det absolut enda ljuset i denna tragiska katastrofen som folk väljer att kalla för "komedi".
 
American Pie - Band Camp2012-09-18
Vet inte vad man ska jämföra den med riktigt, ska man jämföra med den suveräna orginal-trilogin.. eller det som följde efter den här? Jag väljer att jämföra med dom andra spin-offen och dessutom se på det hela som att det faktiskt är en rolig film som åtminstone har lite med orginalet att göra tillskillnad från dom senare.. så en 3:a!
 
Van Wilder: Freshman Year2012-09-17
Absolut ingen toppfilm, men ändå skön att glo på, slöfilm som är bra att dra på när man kommer hem efter en tung kväll på krogen, men ändå en tvåa!
 
Lilja 4-ever2012-09-17
Grymt budskap och manus är det positiva, det negativa är att det inte är en lätt film att titta på, rent tekniskt inte särskilt bra utförd, seg att titta på och inte för dom som inte gillar filmer med lite känsla i. jag gillar filmer med budskap och dom får gärna vara långa, men jag gillar den inte ändå, dom har inte fyllt tiden särskilt bra, skådespelet är halvdant och i allmänhet är den jobbig att titta på. den får en 2:a.. men en stark sådan pågrund av budskapet!
 
Terror på Elm Street2012-09-16
Älskar den här filmen så pass mycket att jag har tatuerat in Freddy på bröstet precis vid hjärtat!
 
Terror på Elm Street2012-09-16
"Jag vet, vi tar en av dom bästa skräckfilmerna någonsin, som redan blivit våldtagen utav uppföljare och en horibel mash-up film som bara var en enda stor ursäkt att visa lite bröst i en freddy film.. och så gör vi den sämre! Hur då? Jo vi förstör själva huvudkarraktären det klart, sen gör vi storyn svårare att hänga med i... men vem ska spela freddy då? Jo men det är väl självklart eller? Vi tar in en kille som inte ser ett dugg ut som orginalet och ändrar rollen fullständigt!" NEJ! byt namn på den här filmen, jag var nöjd som det var och är Robert Englund inte med så är det ingen nightmare film!
 
A Serbian Film2012-09-16
Rent avskyvärt skräp!
 
I Love You, Man2012-09-16
Välbalanserad komik där allt inte fokuserar på att just vara rolig. Storyn i sig är intressant och det jag finner roligast i den här filmen (och i dom flesta paul rudd filmerna) är smågrejerna, hans sätt att vara och hur han verkar passa in på praktiskt taget varenda punkt i den här filmen. Skådespelet är felfritt, storyn är intressant och det är lite typisk klanthumor som ändå inte blir för mycket. Perfekt film för folk som är trött på att varenda komedi antingen kopierar American Pie eller kör "familjevänlig" klanthumor som är fullständigt orealistisk (i stil med "familjen är värre"). Helt enkelt en riktigt rolig film!
 
Dinner for Schmucks2012-09-16
Paul Rudd är en personlig favorit och jag förväntade mig verkligen att skratta mig igenom den här filmen och helt okej var den, tills punkten att Steve Carell dök upp, då började tortyren. Billig, tråkig och så fruktansvärt uttjatad "göra bort sig"-humor. Inte på något sätt en sevärd film!
 
Flickan i källaren2012-09-16
Den absolut sämsta filmen jag någonsin har sett i hela mitt liv!
 
Gudfadern del III2012-09-16
Att kalla det för en dålig film är väl kanske att ta i, men i mina ögon finns det bara två gudfadern filmer, den här filmen ger inte ett bra avslut till serien och det är förmodligen anledningen till att Coppola inte heller ville döpa filmen till Gudfadern, ingen dålig film om man låter bli att jämföra med dom två tidigare, men å andra sidan, hur kan man INTE jämföra den med dom andra när den ändå heter Gudfadern 3.
 

Nästa sida »