Alla kommentarer avAbigor
Love Lies Bleeding | 2025-02-17 |
Väldigt bra. Samma bildspråk som i The Substance och Revenge av Coralie Fargeat. Känns som denna skulle kunnat vara gjord av henne, många gemensamma nämnare, till stor del även karaktärerna. En av dessa få filmer som man inte vill ska ta slut. Plus med veteranen Ed Harris, fantastisk frisyr. | |
Flaskpost från P | 2025-02-04 |
Seg inledning, men sen när den väl kommer igång så är det bra tempo och rätt välgjort. | |
Night Call | 2025-01-25 |
Riktigt tät, men engagerar inte riktigt. Kan bero på språket, skådespelet och den tråkiga bildkvaliteten. Platt. | |
Fasanjägarna | 2025-01-22 |
Rå. Inte bästa skådespelet från Fares och överspel av Mörck, men det gör inget. Väldigt välgjord i övrigt. | |
Ellinors bröllop | 2025-01-06 |
Många (idag) namnkunniga skådisar och även för evigt insomnade Allan Svensson. Mindre nostalgi än jag förväntade mig och klart daterad handling, men håller likväl intresset uppe. Av den kvinnliga huvudrollsinnehavaren blev inte mkt av,
jämfört med fler av de andra. | |
Revenge | 2025-01-05 |
Var ju bara tvungen att se denna också efter att mina ögon öppnats upp för Coralie Fargeat efter fenomenala The Substance. Mkt av bildspråket känns igen och vissa scener är nära på kopior, men klart att konceptet skulle få nå den breda massan också. Nu blir det intressant att se vad nästa steg blir. | |
Jönssonligan kommer tillbaka | 2025-01-04 |
Når inte upp till klassikerna, men relativt nära ändå. Stark rollista m Gustafsson och Karlsson i spets. | |
The Substance | 2025-01-03 |
Haha, slutscenen alltså. Mästerverk. Grisigt i nivå m Flugan. Otroligt underhållande och högt tempo rakt igenom. Kan vara bästa under 2024. | |
Den sista resan | 2024-12-23 |
Alkoholen i fokus, det gillas så klart. I övrigt oväntat underhållande med den regisserade parkeringsscenen som höjdpunkten. | |
Gladiator II | 2024-11-24 |
Överraskande dåligt. Har man väntat 20 år och inte har högre ambitioner än detta kanske man ska låta bli. Men det är klart, enkla pengar när man slipper marknadsföringskostnader. Lövtunt manus, trista figthingscener och stundtals dåliga animeringar. | |
Alita: Battle Angel | 2024-11-17 |
Börjat ju hyggligt men sen blir det inte mkt till djup eller story, mest trams | |
Deadpool 2 | 2024-08-31 |
Ettan bättre | |
Deadpool | 2024-08-31 |
Klart bättre än snittet, mkt tack vare återblickarna. Blir intressant att se om 2:an kan hålla samma nivå. | |
Missing | 2024-08-24 |
Såg Searching på bio och kan inte påstå att denna är mindre spännande. Storyn hade gärna fått vara lite mer twistad och konceptet med bara skärmar lite tightare. Men tät spänning och klart underhållningsvärde. | |
En del av mitt hjärta | 2024-08-24 |
Fruktansvärt. Musikal, dessutom m osynkat ljud. Fullständigt uselt o Åkerman kass som vanligt. Stackars Jonas, men fick väl antagligen löjligt bra betalt. | |
Alien: Romulus | 2024-08-23 |
För Alienarvet vidare och bygger vidare på storyn. Fan som man är blir man inte besviken. | |
Alien | 2024-08-03 |
Anmärkningsvärt hur väl den här har åldrats. Äkta hantverk liksom Terminator. Betydligt fräschare än efterföljarna fram till Prometheus som har det goda omdömet att fortsätta storyn. Bland det bästa som gjorts. | |
Aliens – återkomsten | 2024-07-31 |
Får väldigt mkt Terminator-vibbar av denna. Den långa segare mittsektionen där relationen etableras och sen den utdragna avslutningen som man bara inte vill ska ta slut. Riktigt bra! Betydligt mer actionbetonad än den första filmen. | |
Eldfödd | 2024-07-21 |
Riktig b-känsla utan någon charm, som ändå Stephen King filmerna brukar ha. | |
A Quiet Place: Day One | 2024-07-17 |
Riktigt seg. Snarare känslosamt drama än något annat. | |
Hot Summer Nights | 2024-07-06 |
Påminner om svenska filmen Himlen är oskyldigt blå. Inte alls dum. | |
Total Recall | 2024-06-29 |
Betydligt starkare än jag minns den. Effekterna självklart daterade, men gedigna och välgjorda. Stark story dessutom som sträcker sig över flera genrer. Schwarzenegger imponerar som vanligt. | |
En del av dig | 2024-06-04 |
Som ett fan av genren förstår jag inte alls hur det är möjligt att göra något så oengagerade. Ok första 10-15 min, men sen händer ingenting. Snacka om att vaska skådistalanger. | |
Sunburned | 2024-05-11 |
Filmbeskrivningen lovar betydligt mer. Lågt tempo och inte särskilt dramatiskt. Hade behövt ta ut svängarna lite mer. | |
Civil War | 2024-05-09 |
Rätt tunn handling och på gränsen till för seg fram till slutet då det tar sig ordentligt. Riktigt välgjorda krigsscener. | |
Håkan Bråkan 2 | 2024-03-02 |
Betydligt sämre än ettan, men fortfarande underhållande | |
Ett sista race | 2024-01-04 |
Snygga racescener. M mindre snack och mer action hade det kunnat bli riktigt bra | |
Wonka | 2024-01-01 |
Ok biounderhållning men alldeles för mkt sång och storyn alldeles för tunn. | |
Änglamakerskan | 2023-12-15 |
Ganska slät, men intresset hålls ändå uppe och slutet är extraordinärt, vilket faktiskt lyfter helheten. | |
The Forever Purge | 2023-09-15 |
Kanske den svagaste i serien. Hygglig inledning i sann Purge-anda, men sen blir det mer slentrianmässig action. Ok, men jag förväntar mig mer. |
Nästa sida »