Alla kommentarer avChallenin
Sun Choke | 2017-10-18 |
Vet inte om det är nåt tappert försök att verka intressant, konstnärlig och nyskapande. Det misslyckas oavsett, bland det sämre jag sett på LÄNGE. | |
Bridget Jones's Baby | 2017-09-29 |
Verkligen inte min typ av filmgenre men jag tyckte faktiskt den var riktigt kul. Och lite söt. Bättre än den första till och med! | |
En djävulsk fälla | 2017-06-11 |
Inledningen är en av mina favoritscener men filmen i övrigt upplever jag som ganska seg och stundvis svår att hänga med i. Levde inte helt upp till mina förväntningar. | |
The Witch | 2016-05-02 |
Kan se varför många ansåg den vara stundvis seg eller engagerande, ändå blir jag riktigt imponerad över atmosfären i filmen. Ljudlandskap och musik är creepy as fuck imo. The shining- vibbar. Tycker att man riktigt kan känna hur långt ifrån hjälp och hur "förlorad" en skulle kunna känna sig där ute i skogen.
Hade gärna sett mer av de skrämmande elementen dock. Något saknades i alla fall. | |
Johan Falk - Slutet | 2015-08-08 |
Mycket värdigt avslut som andra sagt. Kände mig nästan lite tom inombords när jag tänkte på att detta var sista Falk-filmen. Dags för re-run ;D | |
Killers | 2015-07-23 |
Lite seg för mitt rastlösa jag stundvis, men märkligt nog fängslande. Speciellt slutet. Tycker även att musik och ljudläggning föll mig bra in i smaken. | |
San Andreas Quake | 2015-06-21 |
Fruktansvärd. | |
The Signal | 2015-05-26 |
Det här.... var inte vad jag hade tänkt mig eller var sugen på att se. Men, ja... efter att ha googlat mig igenom både den ena och den andra analysen om denna film så förstår jag väl någonstans var man vill komma. Eller inte komma. Och det stör mig - och det är meningen, som jag förstår det. *Mindfucked* | |
The Conspiracy | 2015-05-08 |
Ändå en helt okej rulle, över mina förväntningar. Håller med om "Eyes wide shut" & "Blairwitch"-vibbarna (positiv bemärkelse imo). Inte riktigt skräckfilm skulle jag säga, men fick ändå lite rysningar i skogsområdet får jag erkänna. Den typen av musik funkar på mig! | |
(Sökarna) | 2015-05-03 |
"Vem ere som har power nurå??!!!"
2:a för alla bra oneliners. | |
30:e november | 2015-05-03 |
Haha, Jonas Karlsson är underbar! | |
Citizenfour | 2015-04-28 |
Skulle nog ge den en fyra filmmässigt men budskapet är desto viktigare som i så många dokumentärer och därför får den helt klart en femma! Se den folk. | |
Beck - Sjukhusmorden | 2015-03-29 |
Hade svårt för den här stilen, segt och deppigt. | |
Fifty Shades of Grey | 2015-03-18 |
Hade svårt att greppa vad jag faktiskt tyckte om boken och lika svårt med filmen. Inledningsvis kändes den hopplös tyckte jag, är inte något större fan av Dakotas skådespelarinsats tror jag. Hade också svårt för de hastiga tidsellipserna.
Men så tänkte jag, att man kanske skulle se det mer som den erotiska novell det är. Då kändes det mer godtagbart att fokus var på kortare möten där viktiga höjdpunkter inträffar - INTE på uppbyggnaden av relationen. För att sedan kunna ta vid när själva kontraktet introduceras och sexdelarna.
Sen förvandlas jag till ett barn och vill genast motargumentera alla som hävdar att Mr. Grey är en maktgalen mansgris :P Jag tänker hävda att han är en riktig mjukis och att det är Miss Steele som tänker alldeles för mycket på vad omgivningen uppfattar och har lärt henne vara "normalt leverne". Filmen blir helt enkelt mer intressant då. | |
Taken 3 | 2015-01-11 |
Var väl okej att se men jag saknar essensen av Taken- filmerna. Vad hände med 'If you're gonna shoot somebody - shoot, don't talk'? Alldeles för många som slapp undan Bryans pistol. Lite tråkiga våldsscener också, bara massa snabba klipp. | |
Pride | 2014-12-13 |
Kände mig både stolt och rörd efter att ha sett filmen, så fint. | |
Predestination | 2014-11-27 |
Faktiskt över förväntan. Förutsägbar, men ändå inte kände jag. | |
VD | 2014-11-19 |
Järegård lyckas fantastiskt bra med att framställa sig som ett vidrigt as. Blir nästan jobbigt att se på, samtidigt som jag inte kan sluta titta. | |
Guardians of the Galaxy | 2014-09-23 |
Väldigt glatt överraskad! Instämmer med tidigare talare om det trevliga soundtracket som hjälpte till att göra filmen såpass charmig som den var. | |
Zombie Ass: Toilet of the Dead | 2014-07-26 |
Hahha, inte ens så dålig så den blir bra. Bara så japansk så den blir... Ja... | |
Död snö 2 | 2014-07-19 |
Mycket trevlig film med humor som tilltalar mig :p Likte denne bedre än den första filmen. | |
Deliver Us from Evil | 2014-07-18 |
Lite långdragen och en del av huvudrollens personliga problem såsom familjen kunde man ha skippat, tyckte inte de tillförde något särskilt. | |
Sybil | 2014-07-11 |
Den må vara lång men jag satt som klistrad varje minut. Ruskig historia med ett sanslöst bra skådespel av Sally Field. | |
Walking on Sunshine | 2014-06-17 |
Wow. Fruktansvärt dåligt :) Glee-varning på detta. Men ack så roligt att skratta åt. Intressant slaktning av 80-talet. | |
Jordens undergång - Ring of Fire | 2014-06-03 |
Alla dessa filmer med pyroklastiska flöden och brinnande gas. Spelar ingen roll hur länge människorna befinner sig i dem eller HUR många gånger! Still look fancy. Var är alla förkolnade alt. brännskadade kroppar? Nä, inte imponerad. Sett för mycket av denna typ av film. | |
Return to Sleepaway Camp | 2014-05-11 |
Jag vet inte ens hur jag ska betygsätta det här XD Det är så dåligt så det blir dumt, men samtidigt kul. Samtidigt utgör den ganska intressanta diskussioner... alltså, this blows my mind. | |
13 Sins | 2014-04-11 |
Gillade den faktiskt mer æn vad jag trodde :) | |
Nordexpressen | 2014-04-05 |
AHAHHA, kalkon.
Åh... det här är övertröttsmaterial <3 | |
Återträffen | 2014-03-21 |
Mycket bättre än vad jag väntat mig. Fick magknip stundvis och ville kolla bort för att slippa den obehagliga stämningen stundvis. Det är lätt att fly men konfrontationen ger desto mer. Det är ett obehagligt ämne och det SKA vara obehagligt. Jag gillade det här. | |
Her | 2014-03-02 |
Jag vet inte, jag tyckte inte det var dålig men jag är ändå inte helt övertygad. Den var väl egentligen bra men inte den typ av film jag var sugen på kanske? Eller... det känns som att nu har jag sett den och nu behöver jag inte se den igen. Haha, jag vet inte. Jag saknar helt enkelt känslor för filmen. |
Nästa sida »