Alla kommentarer avCramped

The Open House2018-02-03
En femma för musiken aka Shannon and the Clams

Sinister 22015-08-30
Mycket bra musik, i övrigt helt okej men inte mer.

The Punk Rock Movie2014-11-12
Något av ett kulturarv givetvis, men rakt igenom skitkul och är den inte.

Oldboy2014-08-25
Som remake är den värdelös, som "fristående" helt okej.

Doktor Caligaris kabinett2014-08-22
Så fruktanvärt snygg!

CBGB2014-07-21
Håller med thegreatnausa och albinwesley. Blir irriterad över hur många av artisterna/banden liksom förlöjligas och hur mycket som inte alls stämmer. Hur svårt kan det va? Dessutom är den helt utan fokus.

Leprechaun 4: In Space2014-07-11
Den totala urspårningen <3

Marianne2014-05-23
Förutsägbar film utan slut. Men lite roligt är den.

Sometimes They Come Back... for More2014-05-16
Vad...hände? Bland det absolut konstigaste jag sett (på ett negativt sätt). Troligtvis ganska underhållande ur komisk synvinkel, men var nog alldeles för förbryllad för att uppfatta något sådant.

You're Next2014-05-09
Girlpowah!

Restless2014-04-28
Alla ni som säger att den inte berör: Hur mår ni? Jag grät som ett barn.

The Mist2014-03-17
Slutet är inte detsamma i filmen som i boken, så skyll inte på King, LucasHammar.

We Are What We Are2014-01-31
Enligt mig faktiskt bättre än originalet. Nära en fyra!

House of the Dead 22014-01-16
Bara att komma på tanken att satsa på att göra en uppföljare till en Uwe Boll-film är alldeles fantastiskt och förtjänar i sig en femma.<3

Bathory2014-01-11
Det spekuleras och man tar sig friheten att leka med historien, vilket inte behöver vara något negativt. För många sidospår gör dock filmen för ofokuserad, för inte tala om munkparet som förstör känslan totalt och förvandlar det hela till någon slags fars a la Stefan och Krister... Den har dock sina ljusa stunder och helhetsitrycket landar på helt okej. För övrigt väldigt lik "The Countess".

In My Skin2013-09-04
Extremt obehaglig (tåls att upprepas). Ogillade "slutet".

Daughters of Darkness 2013-09-01
Hade helt klart fått en fyra om det inte vore för den saknade uppföljningen av makens "familjehemligheter".

Pulse2013-08-30
Onödigt lång. Man bör inte vara trött när man ser denna, säger jag av egen erfarenhet då det tog mig tre kvällar att ta mig igenom den i vaket tillstånd. Inte alls dålig trots allt, men hade med enkla medel kunnat vara bra mycket mer skrämmande och den hade även vunnit på att ha kortats ner en aning.

Dead End2013-04-18
Svår film att betygsätta. Den är faktiskt ganska orginell trots ett väldigt o-orginellt tema osv. Den är väldigt mörk samtidigt som den innehåller humor, som för den sakens skulle inte blir klassisk "svart humor". Låter knepigt, och det är det.

The Incident2013-04-08
Gillar verkligen filmen trots att jag inte förstår ett piss av slutet, vilket är väldigt frustrerande. Eller, förstår och förstår, det lämnas öppet för så många möjliga lösningar. FÖR öppet och för många enligt mig.

Pumpkinhead2013-03-24
Ungen var ju så otroligt söt att man förstod att han skulle råka illa ut - Oväntat att Pumkinhead skulle leda till hjärtsnörp. Utöver detta oväntat bra och någorlunda orginell, men lite småtråkig mot slutet.

The Last Exorcism Part II2013-02-19
Kommer den här visas på bio i Sverige?

Breakfast Club2013-02-15
Slutet var mycket riktigt sjukt irriterande. I övrigt en possitiv överasskning.

Under en blågul himmel2013-02-13
Jag har svårt att se något syfte eller någon röd tråd. Alltihop känns ganska ogenomtänkt, men vissa av personerna gör det någorlunda intressant hur som.

Hotell Transylvanien2013-02-13
Överasskande bra! Älskar tempot och dom "snabba skämten". Tappar dock mot slutet.

De levande döda del 22013-02-13
Liknar första filmen ganska mycket. Största skillnaden är att den här är så mycket löjligare/barnsligare (och sämre). Helt okej dock.

Return of the Living Dead 32013-02-13
En uppföljare som hade gjort sig bättre som fristående men förmodligen trodde den kunde vinna något på namnet. De första filmerna var komedier men skrattar man under den här är det med stor säkerhet över hur dålig den är.

Umeå - hardcorens huvudstad2013-02-12
Och jag med...

Hype!2013-01-27
Det visade sig att mina förväntningar på denna var för höga. Det hade varit mer givande om man fokuserat lite mer på några band och inte bara ägnat sig av konstant namedropping. Men jag älskade dom korta liveklippen och det var ändå hyfsat intressant och givande med en udda infallsvinkel.

Thriller – en grym film2013-01-24
Idén är sjukt bra och vissa saker i framförandet har man också lyckats med, men det är så mycket som är så otroligt onödigt. Kult är det ju hur som.

Nästa sida »