Alla kommentarer avDanne-Danger
Expedition Happiness | 2020-07-01 |
Eller "hur man tar död på en hund". | |
Kommissarie Späck | 2015-07-20 |
Häpnadsväckande att lilla Sverige kan frammana slap-stick av samma kaliber som Nakna Pistolen och Laddat Vapen 1. | |
Dead Set | 2011-10-18 |
En originell idé i ett hav av zombie-klichéer, kompetent om inget annat! | |
Pontypool | 2011-10-18 |
Den här filmen är antingen helt briljant eller totalt bonkers. | |
The Hills Have Eyes | 2011-09-01 |
Har problem med filmens sista sekunder, men det hör väl också till antar jag. Riktigt bra i övrigt. Det finns få saker som jag finner så obehagligt som knasiga mutanter i sadistiska filmer, men det är ofta värt att stå ut! | |
Serenity | 2010-04-27 |
Blev positivt överraskad efter att ha dragit igenom alla 14 avsnitt innan. Man fick ett 2 timmar långt avslut på en serie som stoppades alldeles för tidigt, mer än så ville jag inte ha. Då är det ju också ganska imponerande att de faktiskt lyckades göra det hela till en hyfsad film ändå. Men om man ser denna utan att innan ha sett serien är det bäst att man håller sig undan (och ser serien istället!). | |
De sju dödas hus | 2009-11-05 |
Tyckte det funkade rätt hyffsat med "filmen i filmen", ofta så att man funderade vad som egentligen var på riktigt. Sista halvan var dock lite väl Ed Woodish. | |
The Cat Piano | 2009-09-22 |
Riktigt läcker! Finns även på Vimeo: http://vimeo.com/3985019?hd=1 | |
THX 1138 | 2009-06-27 |
Bah! Såg fel version så det blev Director's Cut eller vad han nu kallar den. Även här hade han lagt in massa CGI-scener som skär sig mot resten av filmen. Besviken, men den var fortfarande bra. | |
Sunshine Boys | 2009-05-16 |
Enter! | |
Avalon | 2008-10-22 |
Filmen som nästan lyckas att peta ner Hackers från tronen. | |
Nighthawks | 2008-10-21 |
Bästa slutet någonsin? I think so yes. | |
Dune | 2008-09-19 |
En visuell fest för den som läst boken, även om den slaktar berättelsen från topp till tå. Pilla fanken i den förlängda versionen bara. | |
Rescue Dawn | 2008-08-19 |
Kompletterar dokumentären väldigt bra tycker jag. Allt som finns med här finns även med i Little Dieter Needs to Fly berättat av Dieter själv, inklusive slutet. Se båda för att få ut optimal effekt. Väldigt frestad till att sätta en femma nu när jag har sett om den. | |
The Machinist | 2008-07-29 |
Börjar bra och är mycket spännande, men jag tycker att filmen tappar lite mot slutet. Känns väldigt "Lynch" innan Anderson förklarar vad filmen verkligen handlar om. | |
Lille Dieter måste flyga | 2008-05-31 |
Riktigt bra! Såg filmen först och fick för mig att den var lite överdrivet melodramatisk mot slutet, tydligen inte. | |
The Proposition | 2008-01-19 |
Stark film med få ord! | |
Renaissance | 2008-01-08 |
Tycker faktiskt att stilen tar bort mer än den tillför. Det blir svårt och jobbigt att urskilja ansikten och detaljer vilket gör att man i slutändan inte bryr sig. Intressant men misslyckat. | |
Sunshine | 2007-12-28 |
Såg den en andra gång, nu som min första Blu-Ray film, betyget går upp ett snäpp. :) | |
Soldier Blue | 2007-12-12 |
Den "glada" musiken förstärker bara budskapet. Riktigt bra film. | |
The Kingdom | 2007-12-12 |
Från skaparen av "Zzzzz" kommer "Zzzzzzzz", allt som görs i filmen har gjorts tusen gånger om och oftast med bättre resultat.
Avoid. | |
Futurama: Bender's Big Score! | 2007-11-22 |
They're back, baby! <3 | |
Eldstorm | 2007-09-17 |
Den absolut löjligaste filmen jag sett, men nu vet man iaf var Nile City fick sin brandstation ifrån. ^^ | |
The King of Kong | 2007-09-11 |
Riktigt bra och inspirerande. :) | |
Blades of Glory | 2007-09-06 |
Pinsam, obekväm och riktigt rolig, Will Ferrell på hemmaplan. | |
The Thing | 2007-08-16 |
Carpenters absolut bästa film, det suveränt coola slutet slår i sista spiken för den perfekta filmen. | |
The Man Who Saves The World | 2007-06-05 |
WOW!
Lätt det bästa jag sett inom turkisk Sci-Fi (också det enda, men vad kan överträffa detta?), Vader klyvs itu och stenar används som TNT medans hjälten sliter huvudet av mumier.
Filmen har allt man någonsin kan begära.
| |
Grind | 2007-05-02 |
LÄTT en av de sämsta filmerna någonsin. LÄTT. Inte ens bra på ett dåligt sätt. | |
Polisskolan 7 - Uppdrag Moskva | 2007-04-22 |
Skitbra! | |