Alla kommentarer avDashX
Luca | 2022-03-26 |
Helt okej, men den passar nog barn bättre än vuxna. Den är väldigt enkel. | |
Licorice Pizza | 2022-03-23 |
Nä. Jag blev uttråkad efter ett tag. | |
Belfast | 2022-03-23 |
Svag fyra. Great kid! | |
Free Guy | 2022-03-22 |
Nu såg jag visserligen den här direkt efter en jättedålig och tråkig film, men I loved it! För vad den är så är den toppen! | |
West Side Story | 2022-03-22 |
Den här var ju otroligt dålig. Normalt sett brukar jag ändå tycka att filmer överlag åtminstone är helt okej, men jag övervägde att ge den en etta. | |
Promising Young Woman | 2021-04-24 |
Vad glad man blev av den här filmen (om man är kvinna), strangely enough. | |
The Rocky Horror Picture Show | 2020-10-17 |
This is WEIRD. | |
Captain Marvel | 2019-05-07 |
Noll förväntningar. Älskade filmen. | |
The Florida Project | 2018-03-04 |
Asså förlåt, men jag verkligen hatade den här filmjäveln. | |
The Shape of Water | 2018-03-03 |
Jag är ju väldigt bra på att leva mig in i filmer och jag känner mig ganska död efter att ha sett den. Fast på ett bra sätt då. | |
Baby-bossen | 2018-03-03 |
Bättre än boken. Helt okej, fnissade lite ibland faktiskt. | |
John Wick | 2015-01-25 |
Stark trea, jag är ju svag för sånt här. Badass! | |
Dracula Untold | 2014-10-10 |
Nej, den var inte jättebra, men jag tycker ändå att det var okej. Jag satt inte och kände mig dödsuttråkad i salongen. Det var okej. | |
Porco Rosso | 2014-04-04 |
Vilken besvikelse i jämförelse med övriga, magiska filmer från Miyazaki. | |
Lone Survivor | 2014-02-13 |
Är inte ett fan av krigsfilmer, men denna var bra. Jag hade aldrig tråkigt i salongen. Stark trea. | |
Hobbit: Smaugs ödemark | 2013-12-11 |
Jag kan ju inte ge den här filmen något annat utan att känna mig som en förrädare. Första filmen fick också det betyget av samma anledning. Den här är dock bättre än första. Och jag vill bara uttrycka min uppskattning för fighting-scener som involverar alver. En fröjd för ögat! | |
The World's End | 2013-11-23 |
Well, that was fucked up. | |
I'm Still Here | 2013-11-13 |
Jag kände mig mest obekväm när jag tittade på denna mockumentary, vilket iofs antagligen innebär att den är bra gjord. Men jag vill helst inte må dåligt om jag kan undvika det. | |
2 Guns | 2013-10-19 |
Stark tvåa. Jag känner mig nämligen väldigt kluven. Filmen hade några detaljer som drog ner betyget för mig (biopubliken hjälpte säkerligen inte till heller), men i övrigt var den fullständigt acceptabel. | |
Trouble with the Curve | 2013-06-10 |
Stark trea. | |
Dirty Harry | 2013-06-08 |
Första Clint Eastwood-filmen jag någonsin sett. Det är ganska duktigt av mig att lyckas undvika honom såpass länge, utan att mena det dessutom. Ingen trodde på mig när jag sa att jag inte sett någon Clintan-film! Men nu har jag faktiskt sett en och den var nice. Man gillar verkligen Dirty Harry. | |
Water for Elephants | 2013-05-28 |
Jag kunde inte sluta tänka på att den stackars elefanten faktiskt har fått uppleva just sådan behandling i sitt verkliga liv. | |
Movie 43 | 2013-05-24 |
That's some weird shit. | |
Bus Stop | 2013-05-21 |
Det här är tyvärr helt motbjudande. | |
Station Agent | 2013-03-13 |
Äh vafan, vi dänger till med en femma. Mycket mysig film som jag ville se mer av. Jag hade aldrig tråkigt, ogillade inte något. Den kan man nog få en femma för, det är ovanligt. | |
Ghost Rider | 2013-02-20 |
Töntigt... Men puss på Sam Elliott! <3 | |
Anonym | 2013-02-19 |
Det var lite svårt att hänga med i hoppen mellan olika år. Jag hade också svårt att hålla isär alla olika karaktärer under första tredjedelen av filmen. Men i övrigt var den bra. Rhys Ifans var ovanligt attraktiv, sådant uppskattas. | |
The Master | 2013-02-15 |
Ingen dålig film alls, det är bara det att den lämnade mig på ett dåligt humör. Vilket har med personliga erfarenheter att göra, så ingen borde ta mitt betyg som en guideline. |
Nästa sida »