Tomten är far till alla barnen | 2018-12-24 |
Fuck it, det är en fyra. Svensk julfilmsklassiker som tål att ses om. |
Lord of War | 2017-01-22 |
Har så himla svårt för Nicholas Cage |
Duplicity | 2015-08-31 |
Skräddaren säger nej! |
Almost Famous | 2014-02-03 |
Vill ge den en tvåa, men så klart blir det en 3:a pga.Philip Seymour Hoffman. Jävla hjälte han är alltså! |
Yrke: Reporter | 2013-10-09 |
Det kan ha att göra med att jag såg filmen textad på ett okänt språk, troligen portugisiska. Att den konstiga lingvistiken distraherade mig från någon klockren scen här och var... men med nästintill 2 timmars tittande utan att ens ett enda ögonbryn höjdes, det ger denna film en ytterst neutral tvåa. |
Garden State | 2013-06-24 |
Det är en film jag tycker om att se om= en fyra |
Taxi Driver | 2013-06-24 |
Förvånadsvärt ojämn. Små detaljer genom hela filmen som irriterar mig, efter att ha sett om den. Visst den är ball, men en aning överskattat. Betyget slutar trots det på en 3a pga de Niro's insats. |
Långdistanslöparen | 2013-06-03 |
En väldigt stark trea. Tyvärr så blir ganska ojämn med ganska stapplande dialoger speciellt i början och med ett alltför spretigt musikval.
Favoritscenen är när Stacey blir inkastad i cellen samtidigt som alla andra sjunger i kör. |
The Tree of Life | 2012-08-06 |
Alltså, den må vara välgjord. Den må ha bra skådespelare. Den må vara ett konstärligt mästerverk. Men jag somnade mitt i filmen. En stark tvåa får den ändå, trots att den helt enkelt var extremt tråkigt. Och varför måste berättarrösterna ständigt envisas med att viska?
Pollock | 2012-06-11 |
Fantastisk film. Jag får nästan känslan av att den är för kort. Dock är musik i filmen rent patetisk, rent utsagt. Så den får en ytterst stark 4 av mig. |
Hesher | 2012-06-08 |
Fan,började gråtade vid slutscenen. Kräver lite mera än en bedårande Nathalie Portman. 2,95! |
The Trip | 2011-11-20 |
Jävligt tråkig. Fin miljö dock, också fanns det även ett mörkt skimmer.