Alla kommentarer avFilmSimon

Ska vi gå hem till dej eller till mej eller var och en till sitt?2013-07-28
http://www.youtube.com/watch?v=tPLWgHUGDMY sjukt bra verkligen!

Populärmusik från Vittula2013-05-07
Svensk film när det är som bäst i helt okej skalan... alltså ganska bra! Klart det finns massa fel här och där men det gör det ju för fan i feelgood Hollywood det med. Nä nu ska jag inte va för hård för Sverige här, den här är kul, svensk och jävligt fin! Kram!

Den sista enhörningen2013-04-08
guuuuuud va tråkig... brukar väldigt sällan tycka det och jag älskar enhörningar och romantik men det här sög ju bara.... visst det är ibland snyggt men ofta enbart bakgrunderna tyvärr...

Nothing's All Bad2013-01-04
Danmark asså... konstigt folk dom där filmregissörerna

The Pianist2012-12-23
Köppte tyvärr inte karaktären, den där nyfikenheten att ständigt stå stirrandes genom fönster tyckte jag inte alls passade ihop med den osäkra lite egna personen. Ibland kände man att det va filmiskt påtvingat också, dialog speciellt men även vissa förflyttningar och "aktioner" tyvärr. sen kändes inget särskild förvånande vilket va sjukt synd då jag hader så stora förhoppningar på denna (Hoppades på en femma) men ja förutom allt det här så är det ju spännande ibland, ibland lite fint och ofta väldigt hemskt. skulle varit kul att se lite mer snälla tyskar dock. tror inte riktigt på den bittra bilden att alla va onda och dumma i huvet. jaja nu skrev jag mycket här... tack för att du orkade läsa <3 Hej!

Wristcutters: A Love Story2012-11-22
såna här filmer får mig att vilja göra film. vill se mer från Goran Dukic!

Breaking Dawn - Part 12012-11-14
Sämsta i serien tyvärr, blev lite Disney ibland och ibland va det Need for speed porr, förstår att det blev snack om åldersgräns på den här. jag hade nog inte låtit mina 7 åriga barn gå och se den men jaja... serien i helhet tycker jag är helt okej, ska bli spännande att se part 2! Hej

Eclipse2012-11-14
Helt okej, Hela serien påminner lite om gamla anime serier man såg när man va mindre, typ dragonball och naruto, mycket upprepning men man är ändå spännd på hur starka och mäktiga dom ska bli och just den här filmen tyckte jag lyckades mycket bra med det, man vill liksom lära känna en ny värld och här ställs många frågor. Extemt töntig ibland förstås och ibland så är det dålig dialog och ibland dåligt skådespel men ja helheten blir ändå en trea, underhållen va jag! Hej

Kikujiros sommar2012-10-14
fantasktiskt kreativt gjord och sjukt snyggt klippt! kändes som att hela filmen gjordes åt barnet nästan. tyvärr tyckte jag inte att den va så bra annars, lite tråkig ibland och intetsägande men ändå blev jag berörd då och då och på nått konstigt sett så händer detändå saker hela tiden... jag är lite förvirrad av den helt enkelt <3 kram

50/502012-10-13
inte alls så bra som jag trodde, ibland mysig, ibland kul men oftast bara lite halvtråkig och jag satt och väntad på att det skulle bli bra... vilket det iof blev! men alldeles för sent tyckte simon :( jaja!

Our Idiot Brother2012-10-11
ow i looooove my feelgood movies <3 super bra! super mysig! och den får än att tänka lite faktiskt om du vågar va öppen <3 Kärlek till er alla <3

Shame2012-10-07
wow, jag kom i ett litet filmorgasmkoma efter den här, inte många filmer som fått mig in på det. fantastiskt bra film men tyvärr ingen femma, men alla filmer måste ju inte vara en femma, nä en perfekt film skulle jag säga! wow!

Vägen hem2012-09-05
nä fin va den men det är ju många filmer, nä det räckte inte för mig tyvärr :( vore trevligt om nån som satte en femma på den skicka ett meddelande till lilla mig och förklarade storheten faktiskt... för mig va den ganska tråkig och intet sägande och det är inte vad jag brukar känna av filmer som filmtippset gissar ska bli en femma...

Broken Flowers2012-08-27
köper inte riktigt några av kvinnorna men ideen tycker jag om och det funkar ganska bra ändå, däremot har slutet lite problem kan jag tycke och soundtracket är nog en av dom sämsta jag hört, variationen mellan låtarna är minimal och till en film med ganska enkel känsla så läggs musik som inte alls passar in, nä mer än en 3a blir det tyvärr inte :( hej!

Searching for Sugar Man2012-08-15
Fantastiskt bra dokumentär som bör ses utan allt för mycket läsning om den innan, kommer med 100% vinna årets guldbagge <3

Ghost World2012-08-05
super stark 2a som jag kan förstå att folk gillar men själv så kunde jag bara inte identifiera mig med thora birch och jag tyckte hon va ganska dålig då och då faktiskt :/ i american beauty där hon typ spelar samma roll så är hon däremot svin bra! knas knas :( tyckte det va ganska dålig regi av skådespelarna typ hela tiden faktiskt, ganska ofta man sitter och förstår hur orden skulle uttalats men dom inte fått det på bild. tycker ja! <3 kärlek!

The Master2012-07-20
Taggad!!!!!

Bridget Jones dagbok2012-05-20
Stark trea! Allt är fan as bra! Och roligt! Och lätt att titta på! Skulle vilja haft mer med hennes kompisar däremot :) ganska bra commentary också!

Budet laskovyj dozhd2012-05-09
fin och gullig men inte så mycket mer, iaf inte för mig som inte läst novellen :) här finns den super låg upplöst just nu http://www.youtube.com/watch?v=5LNHYz89sNc

9 Lives2012-03-11
oj va intressant, den här vill man ju se!

Dagarna emellan2012-03-11
fantastiskt bra! super nära att bli en femma här! Jag är kär i både ljuset och i lynn, åh sicken film! se den!

Snabba cash2012-02-22
fanimej den bästa action filmen jag sett, känns så jävla verklig att man verkligen blir rädd. fan va snygg den är också!

PressPausePlay2012-01-10
sjukt intressant med en massa olika sidor på allt och allt om dagens teknikvärld, dödar den eller inspirerar den? ap bra!

Pans labyrint2012-01-10
"kungkalas" förklarade det hela väldigt bra, ja tycker även att det finns en slaggs frågan i mig om filmen inte borda va lite mer fantasifull eller kanske tvärt och om lite mer realistisk, det känns som att den letat efter en magisk blandning men ondskans man "Vidal" eller kaptenen som han kallas har ända blivit sådär fantasifullt ont som bara små barn kan känna, och skulle det inte va bättre just så, att få se världen i barnets lilla öga så att man skulle känna förvirring i slutet istället för lättnad, nä den va fantastiskt fint gjort men tyvärr så kändes det inte som att regissören va helt klar när filmen började. nä den kunde varit så mycket bättre! tyvärr blev det bara en trea för mig. hej

Supersugen2011-12-25
ruben östlund i all ära som beskriver pojkkärlek på ett väldigt realistiskt sätt men den bästa filmen med teamat är ändå denna fantastiska komedi som gör att även de mest oförståeliga tjejerna kan drömma sig bort till stunden då man i sovsäckar ligger och kramar varandra till sömns. att vara matcho men att ändå våga älska, det är faktiskt vad filmen handlar om och att dissa den för att den följer hollywood normen är bara löjligt, det finns inte en sekund då man inte är underhållen och ändå så gömmer sig en lärdom i filmen som ändå inte många ser. överanalysering? no facking way brotha! <3 hej

Simon och ekarna2011-12-17
helt okej film men med en välsigt svag och allt för självberättad början, senare i filmen så blir det roligare faktiskt så stäng inte av den efter de första 20 min :) det ja störde mig sjukt mycket på va klippningen, det kändes så i personligt och hoppande, man förstod inte riktigt hur klipparen tänkte tills eftertexterna kom på och man förstod att det va tre personer som hade klippt den... känns som att det blev lite för många kockar där. annars tyckte ja om filmen, lite konstigt tekniskt regi och mina fördomar drar förklaringen till att hon är en kvinnlig regissör, hemsk man ja är <3 gillar inte bill men det funkade väl, bra insatts av de båda mammorna! hej

Medan vi faller2011-12-12
filmkonst <3 varenda bild är så perfekt utplanerad och full av underhållning samtidigt som man ligger och krälar av obekvämlighet för de väldigt vuxna pojkarna. fotot vinner alla pris men det är nått som inte drar den till en femma, kan nog va att jag inte riktigt lärde mig nått, den sa mycket men det va inget nytt, däremot är den perfekt :) hej

Himlen är oskyldigt blå2011-12-05
sverige gör jätte bra film sluta gnälla <3 den här va helt ok, den sa inte så mycket men bra va den

Somewhere2011-11-28
ja kan förstå hennes sjukt fula överexponerade foto som skapar en dyster och vardaglig känsla till det glamorösa kändis livet men det är så sjukt fult! :( nä en väldigt svag trea får det bli, fin historia men den gav inte så värst mycket... skulle lätt kunnat göra en snygg dokumentär av det istället, tillockmed mokomentär hade varit ok, fan det här e typ en tvåa.... andrar kanske imorn :) aja ja gillar ändå det sega tempot

Harold å Maude2011-10-20
fy bublan va bra! fan va ja så jävla deppad när jag såg dne här filmen men efteråt då jävlar va livet värt att leva! sen va det sjukt jävla grymm också. ett måste se om man tycker att en film ska ha ett undehållande budskap. det här är verkligen grymt gjort!

Nästa sida »