Alla kommentarer avGigi1943

Lost in La Mancha2015-03-06
Mycket intressant.

Boktjuven2015-03-05
Watson o Rush ör ALLTID bäst i alla sina roller, annars var väl denna story en upprepning av vad man sett måga gånger, och ursäkta att jag är lite grinig men varför ska de envisas med att prata engelska!!!

Sarahs nyckel2015-03-05
Länge sen jag såg den men minns att jgag gillade den skarpt, vill görna se om den.

Labor Day2015-03-05
Mycket känslofyllt, ökade från tre till fyra efter att sett den en andra gång veckan efter första seendet. Mycket bra skådespelarprestationer speciellt Katei W.

E.T.: The Extra-Terrestrial2015-03-05
Men nu har jag bestämt blivit för gammal, eller är det min långa erfarenhet av filmtittande som gjort mig så kräsen - jag går inte på vad som helst! Såg den för "hundra" år sen och satte betyget 3 i samband med att jag skrev in mig i Filmtipsets luxuösa samling. Men när jag nu såg om den för att kunna kommentera så blev jag grymt besviken. Den var miserabelt ljussatt, mediokra skådisar, seg seg seg och alldeles för lång, men jag ska vara otroligt supersnäll och låta min tidigare trea vara kvar, men denna är så himla svag ... sorry alla ni som älskar filmen, tur att vi har rätt att tycka vad vi vill,

American Hustle2015-03-04
Ingen risk att man somnade, det var sån fart att man ibland hade svårt att hänga med, mycket underhållande.

Korsdrag i paradiset2015-03-04
Ganska tröttsam med ett fåtal komiska inslag, får trots detta en trea, även jag tyckte att pianisten var störande.

Last Stop Fruitvale Station2015-03-04
Har svårt att känna mig överväldigad, men den var okej.

Kanske en diktare2015-03-03
Oj så tråkig, mer behöver man knappast säga.

Edward Scissorhands2015-03-03
Man blir rörd, trodde tidigare att det var en skräckis så det dröjde innan jag såg den, nu är jag glad att jag gjorde det, den är ju nästan gullig!

Only Lovers Left Alive2015-03-02
Lite väl seg, borde klippts en hel del, den var deprimerande men fascinerande på samma gång.

Hannah och hennes systrar2015-02-27
Så typiskt w.a., men gillar man töntar så gillar man väl allt han gör. Jag tycker han mest är tröttsam.

The Broken Circle Breakdown2015-02-20
Tyckte att den var ojämn både bra och sämre bitvis. Vad sägs om ifall att en tatuerad mamma kan föra över giftet till sin gravida mage ...

Hallåhallå2015-02-18
Hoppsan, jag tycker ni är lite njugga - vi som brukar vara nästan överens! Maria Sid är ju suverän och filmen riktigt trevlig, jag njöt i fulla drag.

One Hour Photo2015-02-17
Håller verkligen med alla andra kommentatorer, den var stark och gripande, ett plus för Robin W i denna roll, här är han mycket bättre än som komiker för här får han spela ut med stillsam mimik och man slipper komikerns flabb och skrik.

Bokhandlaren som slutade bada2015-02-16
Vilka sagolika skådespelare vi har i vårt land, man kan inte låta bli att älska dem! Egentligen spelar själva manuset inte så stor roll (när det gäller svenska filmer) för jag bara njuter.

Burke & Hare2015-02-16
Mycket humor mitt i all bedrövelsen, jisses!

3 Days to Kill2015-02-15
Ockupanterna i hans lägnhet tillhör det bästa i filmen, där fanns all värme, rullen är helt okej, jag gillar Costner i alla lägen, även här fast han såg ut som en slusk, men visst börjar man tröttna lite på det här med den förlorade fadern och arga dottern.

En vampyrs bekännelse2015-02-15
Jag hade så gärna velat kunna betygsätta denna med tanke på att den är så omtalad, men jag klarade bara 45 minuter och vet inte om ni mina vänner accepterar att jag skiver en kommentar trots att jag inte såg mer. Brad P är ju så söt, vad han än har för roller, men ... jag var så nära illamående (har absolut inga problem med att se blod i verkligheten) när det slaskas och dräglas ... sorry ...

Miss Brodies bästa år2015-02-14
Förlåt mig, alla vänner, men jag tyckte att den var näst intill osannolik, fanns det verkligen lärare som förhöll sig på detta viset till sina elever, har väldigt svårt att tro det, därför tycker jag att den var överdriven på fler än ett sätt. Jag som älskar Maggie S tyckte här att även hon spelade över, det gör hon aldrig numera! Tyvärr, för tillfället får filmen bara en tvåa, det kan inte hjälpas! Är jag en moraltant? Definitivt inte!

Now You See Me2015-02-14
Jisses så skrikigt och stökigt, verkligen inte nåt i min smak, en allt igenom konstig film. Så skrev jag för ett halvår sedan. Märkligt för nu såg jag den igen (hade totalt glömt att jag sett den och även kommenterat) och nu tyckte jag att den var riktigt bra och höjde betyget från en tidigare tvåa, så kan det bli, jag tror att många filmer bör ses två gånger!

Grace of Monaco2015-02-14
Så tråkig, mest en massa kostymklädda gubbar som pratade politik! Borde kunnat göras lite mer intressant om det handlade mer om Grace och mindre om politik, men det är väl en smaksak förstås.

Rancid2015-02-11
Den var ok utan att sticka ut men jag tyckte nog att det var en del tråkiga typer speciellt figuren "Monika" vem det nu var.

The Cove2015-02-11
Kan bara bli en femma! En fruktansvärd film, tårarna rann och jag satt som en stenstod, kunde inte röra mig en lång stund efteråt. Tyvärr måste jag nog se om den om ett tag för jag vet inte om jag riktigt begrep vad de gjorde med alla döda djur, de var ju förgiftade och borde inte ätas ... finns oerhört mycket att ta ställning till.

Enigma2015-02-10
Såg först slutet och nu början - det blir så ibland - tycker den var hyfsad men eftersom jag nu på gamla dar blivit lite "seg i kolan" så har jag ofta svårt att hinna med dessa agentfilmer, det går lite för fort, men det gör inte nåt för de är underhållande i det flesta fall, bra skådisar som jag gillar, kvinnan Fossey var en ny trevlig bekanskap,en riktigt tjusig tjej.

Calle P2015-02-10
Märklig film, först undrade man, sen fnissade man, sen blev det lite för mycket, men som jag sagt tidigare så gillar jag ju gamla svenska svartvita filmer och denna var ju lite (mycket) annorlunda!

Det är aldrig för sent2015-02-10
Den är okej, vackra bilder och en söt Inga Landgré, men inget överbetyg. Gillar svenska svartvita filmer.

Working Girl2015-02-09
Klart underhållande och roligt med kläder och frisyrer eftersom man själv såg ut så på den tiden, axelvaddar jisses! Melanie G är ju lysande och även de andra får klart godkänt av mig.

Ombytta roller2015-02-08
Såg den eftersom den tillhör den kategori filmer som man "absolut borde se" (finns ett gäng såna som jag försöker beta av. Den här var helt godkänd trots att det var en komedi, men jag fnissade nog mest över att Jungfrun på Jungfrusund (som jag såg häromdagen) hade likartat tema ... he he he.

The Wolf of Wall Street2015-02-07
Oj oj oj, till en början höll jag på att bli rabiat över språkbruket, tänk om vi svenskar skulle uttrycka oss på detta viset med sexanspelningar mm. Sonen varnade mig för att filmen är skrikig och det håller jag verkligen med om, men den var ändå intressant, eftersom den bygger på en sann historia (antar jag). Märkligt hur lättlurade människor är när säljare hör av sig. Svårt att låta bli att fnissa när personerna försökte snurra fast kilovis med sedlar runt kroppen. Även om jag inte är pryd så var det lite väl onödigt naket och drogande. Ingen risk att man somnade här inte även om filmen gick halva natten i går.

Nästa sida »