Alla kommentarer avGrandMaster_E

Dubbelspel2024-06-02
Överraskar bitvis. Rob Lowe är tyvärr rätt blek. John Glover däremot själ varenda scen han intar.

Den Lilla Sjöjungfrun2023-09-09
Totalt poänglös, tillför inget, effektbonanza så det kräks. Men dottern älskade det. Och det är ju huvudsaken.

Cocaine Bear2023-07-14
Det smärtar att inte ge högre betyg än en 2:a på denna då filmer som dessa inte växer på träd längre. Iallafall inte med denna exponering som denna fått. Det är pang på rödbetan direlt och inte direkt teåkigt men björneffekterna tar en ur filmen och jag gissar att det är en budgetfråga i slutändan. Synd då konceptet är helt underbart bissart & kul.

Sea Fever2023-05-21
Finns mycket potential men tyvärr säljer inte skådisarna manuset fullt ut och man blir aldrig riktigt engagerad i karaktärernas öden.

The Lair2023-05-07
Det går undan i svängarna men efter en hyfsad inledning går det snabbt utför. Klyshorna duggar tätt ihop med lökigt skådespel & fruktansvärda oneliners men Neil Marshall inser iallafall att han inte uppfinner sitt eget hjul igen trots att The Lair har stora likheter med hans egen fantastiska The Descent. Att han slänger in lite Alien 2, The Outpost & Rovdjuret i mixen gör det iallfall underhållande i 90 min.

Studio 6662023-04-22
Lite långrandig mot slutet men underhållande och jag önskar fler orkestrar som Foo Fighters hade samma självdistans

Class of 19992022-09-30
Lövtunnt men kul scener och skådisar som bär upp dem.

A Night in Heaven2022-05-14
Trodde inte jag skulle säga detta men filmen är alldeles för kort för att få igenom det den vill säga. Den lägger upp flera intressanta trådar men i slutändan knyter den knappt ihop en av dem. Tråkigt på en intressant koncept som kunnat blivit intressant i vilken genre som helst. En film där Heaven med Bryan Adams spelas i sin helhet vid 2 tillfällen kan inte få bottenbetyg ????

Att vara Ricardos2022-03-29
Lite smårörig film som har svårt att få fäste. Tur att skådisarna livar upp. JK Simmons framförallt är minnesvärd.

The Tender Bar2022-02-11
Tror tyvärr man måste ha en djupare relation till huvudpersonen som också är författaren till boken. Börjar mysigt men efter ungefär halva blir det ruggigt segt. Ben Affleck är dock väldigt bra och nedtonad.

Predestination2022-02-10
Välgjord lågbudget sci-fi thriller med bra skådespel där regissörerna lyckas knyta ihop säcken någorlunda bra efter förutsättningarna. Också en film man verkligen kan se om och kommer reta tankarna länge.

Vargarnas pakt2022-01-13
I stora drag bra med vissa saker som dock åldrats alldeles horribelt och som sänker det hela. Hade jag hyrt den 2002 då jag minns att jag vred och vände på den i filmbutiken så hade betyget varit högre men i dagens mått så tas man ur filmen rejält i vissa scener, tyvärr.

Christmas Evil2021-12-28
Överraskande bra utefter förutsättningarna. Vid första anblick är det mest bisarrt och konstigt men se den 2 gånger och tolka därutefter.

Remember2021-09-28
Lite av en pärla som gått mig förbi tills nu. Spännande, oförutsägbart och en otroligt bra Christopher Plummer .

Vinterviken2021-09-10
Tunn film som mest innehåller montage. Minns originalet som vassare men det kanske är för nostalgin.

Kvinnan i fönstret2021-09-07
Ambitionen är det inget fel på, men utförandet är faktiskt rätt illa tyvärr. När man slarvar bort 3-4 vanligtvis fantastiska skådisar så är man illa ute som regissör.

Fair Game2021-08-16
Finns mycket att gilla här. Fotot, scenografin, de praktiska effekterna. Tyvärr blir det många långdragna scener trots den relativt korta längden. Effektiva, häftiga och dramatiska scener övergår i stiltje ackompanjerat av musik som ibland blir alldeles för mycket.

The Tomorrow War2021-07-09
3:an är stark! Kanske inget som kommer gå till historien...eller? Hur som helst så innehåller den en jävligt hård J.K. Simmons, min man crush efter Sam Elliot.

Sune - Uppdrag midsommar2021-06-27
Tyvärr en svag Sune film som bjuder på få överraskningar. Hörde att killen som spelar Sune gör sin sista insats som Sune och det är nog klokt. Rejält målbrott och en Zombielik prestation. Inte heller den övriga ensemblen lyckas lyfta nämnvärt.

Joker's Poltergeist2021-05-14
Smaklöst och uselt på alla plan. Finns en idé men ingen talang att utföra den. Rörigt, tråkigt och lämnar dålig eftersmak. Roberts och Kove är med i max 5 minuter sammanlagt separerade från resten av ensemblen och det är oklart om de fått läsa manus. De verkar fått ett papper att läsa innantill ifrån. Man undrar hur det kommer sig att de ens är med? Just den frågan är väl det mest intressanta med detta 70 minuter lååånga slöseri med tid och pengar.

Thunder Force2021-04-11
Absolut ingen av McCarthys bästa men heller ingen katastrof. Jason Bateman är störtskön!

Andra sidan2021-02-28
Gnisslande dörrar, läskiga barn, läskiga barn som ritar läskiga barn, jumpscares, mörka siluetter i bakgrunden, mystiska ljud ja...alla klyschor finns här och utnyttjas till max både till nackdel och fördel. Är ju egentligen fel att säga detta men "för en svensk skräck" så var detta både riktigt spännande, välgjort och effektivt.

Red Dot2021-02-11
Bitvis blir det lite väl långsökt men mycket händer på 80 minuter och man gillar ju svenska thrillers som vågar ta risker i sitt berättande.

The Devil All the Time2021-01-03
Helt ok. Inte det mest positiva jag sett men men.

Death to 20202020-12-29
Stundtals väldigt roligt och träffsäkert men också ganska repetitiv humor som blir lite tröttsam efter ett tag. Bra längd dock.

Se upp för Jönssonligan2020-12-25
Se upp för Finland?

Rebecca2020-10-24
Poänglös nyinspelning som dock har en jäkligt snygg yta.

Night School2020-09-08
Sjukt lång...Den håller fortfarande på.

The Way Back2020-08-30
Affleck är väldigt bra och bär upp denna rätt klyschiga historia som griper tag men försvinner i mängden.

Late Night2020-08-03
Emma Thompson briljerar i en Djävul bär Prada light. Filmen puttrar på i gott tempo och det är oftast myskul hela tiden. John Lithgow sitter med några scener och förgyller. Undrar om det stod i hans kontrakt att han aldrig behöver stå upp i en scen.

Nästa sida »