After Earth | 2013-09-22 |
Jaden Smith är ju tyvärr ingen bra skådis. Will Smith spelar heller inte i någon högre klass (i denna film) även om han är långt bättre än Jaden. Storyn hade kunnat vara ganska bra men vet inte vad som händer. Den är iallafall snygg. Får en halvstark 2a. |
End of Watch | 2012-11-25 |
Faktiskt en av de bättre filmer jag sett på ett tag. Båda huvudpersonerna spelar verkligen in sig på rollen som två kollegor som verkligen älskar sitt jobb och framförallt varandra. Sen har den ett mycket bra foto, lite speciellt men ändå snyggt.
Får nog ändå ge den en femma efter lite eftertänk.
Rock of Ages | 2012-11-03 |
Den får en fyra bara för att Julianne Hough kan vara en av världens just nu snyggaste kvinnor!!!! |
Warrior | 2011-12-27 |
Oh herrejääävlar va bra denna filmen va! Är helt tagen, oj oj oj! Den ligger nog fan på min 10-bästa filmerna. Fy fan detta är kärlek på riktigt |
Harry Potter och dödsrelikerna - Del II | 2011-07-24 |
Jag som är en inbiten Harryfan (böckerna) tycker att filmen/filmerna inte rättfärdigar berättelsen. Filmen hade dock ett visst nöjesvärde, sen att Emma Watson är riktigt snygg(speciellt i slutet) gör det inte sämre!
Medioker 3a. |
A Beautiful Mind | 2011-06-19 |
Sjuuuk! Lipade när han höll talet i slutet! |
Source Code | 2011-06-19 |
Riktigt jävla bra! Gyllenhaal briljerar och oj vad han äger alla i slutscenerna! Älskade hela filmen! 5/5! |
Limitless | 2011-06-17 |
Riktigt bra film måste jag säga, gillade konceptet och skådespeleriet från både Cooper och DeNiro. Tyckte även slutet var bra, kändes också passande med filmtiteln! |
Eternal Sunshine of the Spotless Mind | 2011-06-06 |
Riktigt konstig film, men jag gillade den ändå.