Harry Potter och den flammande bägaren | 2007-08-25 |
Bästa filmen helt klart. Det händer verkligen saker hela tiden och den blir väldigt spännande. |
Harry Potter och fången från Azkaban | 2007-08-25 |
Lika bra som tvåan, dvs. mycket bra :D |
Harry Potter och hemligheternas kammare | 2007-08-25 |
Tycker faktiskt denna är bättre än den första. Mycket bra film! |
Harry Potter och de vises sten | 2007-08-25 |
Fantastisk film som de andra, och den håller väldigt hög klass. |
Fullt hus | 2007-08-25 |
En bra och rolig film men absolut inte värd mer än en fyra. |
Jump In! | 2007-08-25 |
En trea för mig. Var inte nån succé direkt. |
Lejonkungen 2 - Simbas skatt | 2007-08-25 |
Bra film men ettan var bättre! |
Lejonkungen | 2007-08-25 |
Som så många sagt, ett mästerverk! Varje gång jag ser den tänker jag bara på alla gånger jag såg den som liten.
Fantastisk film! |
Lady och Lufsen 2: Ludde på äventyr | 2007-08-25 |
Usch, varför göra en uppföljare på en klassiker? Misslyckad var den också, knappt en tvåa! |
Hitta Nemo | 2007-08-25 |
Inte speciellt bra, fiskmåsarna var ju iaf. en liten höjning av filmen. |
Shrek 2 | 2007-08-25 |
Denna film håller medelklass och ettan var lite bättre, men den här filmen får ändå en osäker trea. |
Shrek | 2007-08-25 |
Helt ok film, tycker inte direkt att den var så bra som så många tycker men Eddie höjer upp filmen en bit. |
High School Musical | 2007-08-25 |
Äntligen Disney Channel så lyckades ni med en film. Hade grymt låga förväntningar innan filmen med tanke på alla andra DCs filmer. Det skönaste med filmen är ju alla låtarna, blir nog svårt att ha lika sköna låtar i 2:an, men ska bli intressant att se! |
Hajen | 2007-08-25 |
Inte min typ av film. Om denna film räknas som en skräckfilm så är det ju pinsamt men visst det blir ju lite trevligt i slutet :D. Får inte glömma att det är en riktigt gammal film så den är nog värd en trea. |
Sagan om konungens återkomst | 2007-08-25 |
Härligt att de lyckas göra en nästan lika bra film som ettan. Tycker denna film var bättre än tvåan. |
Sagan om de två tornen | 2007-08-25 |
Sämre än ettan men ändå en grymt bra film. |
Sagan om ringen - härskarringen | 2007-08-25 |
Fantastiskt bra film! |
Million Dollar Baby | 2007-08-25 |
Bra film, men lite segt slut. |
Harry Potter och Fenixorden | 2007-08-25 |
Gillar Harry Potter men är inte ett stort fan och har tyckt alla filmer har varit bra. Denna film var ju också bra och spännande men föregångarna var bättre. |
Simpsons - Filmen | 2007-08-25 |
Var under mina förväntningar. Ths Simspons har visat så många säsonger och avsnitt, så om de då ska göra en film får de ju ta att göra en riktigt bra film, några scener var ifs. sköna. :S |