Star Wars: The Force Awakens | 2018-02-05 |
Har svårt att förstå hur någon tycker att detta är en vettig fortsättning på ep VI. Rebellernas vinst från ep VI visar sig vara helt meningslös. |
After Earth | 2018-01-13 |
Inte så intressant historia helt enkelt. |
Black Mirror - White Christmas | 2017-11-25 |
Black Mirror vet hur man ska göra teknik obehagligt. |
Black Mirror - San Junipero | 2017-11-25 |
Oväntat med ett Black Mirror-avsnitt som är så fint. Och, teknikpositivt? |
Free Fire | 2017-08-25 |
Ganska tråkig. |
To the Bone | 2017-08-18 |
Jag trodde det skulle vara en teveserie, så det blev ett långt pilotavsnitt för min del. :P |
Lost Highway | 2017-05-20 |
Var den bästa film jag någonsin hade sett. Det var innan Mulholland Drive kom ut. |
Mulholland Drive | 2017-05-20 |
Den absolut bästa film jag någonsin har sett. |
Star Wars: Episod III - Mörkrets hämnd | 2017-04-17 |
Väldigt bra film. Gör även så att originaltrilogin blir ännu bättre. Särskilt slutet i episod VI. Mörk film och har en del riktigt jobbiga delar. Hoppas verkligen Anakin dyker upp som force ghost i någon av de nyare filmerna. |
Star Wars: Episod I - Det mörka hotet | 2017-04-17 |
Riktigt bra film. Fastnade dock vid den först efter en omtitt. |
Total Recall | 2017-01-22 |
Totalt oengagerande action. |
Project Almanac | 2016-11-26 |
Egentligen tycker jag väldigt mycket om tidsresor på film. Kommer dock aldrig till en poäng där jag känner att jag bryr mig om karaktärerna. Sen känns det lite väl speedat under större delen av filmen. |
Det blåser upp en vind | 2016-11-21 |
Föredrar Miyazakis mer fantasifulla berättelser. |
Min kusin Vinny | 2016-11-03 |
Som liten såg jag filmen flera gånger och tyckte jättemycket om den. Nu många år senare håller den inte riktigt. Börjar bra, men blir sen lite seg. Själva rättegången är lite bättre. Men överlag är den inte direkt så rolig. |
Langoljärerna | 2016-10-31 |
Lyckas hålla uppe stämning, obehag och spänning tillsammans med en väldigt stillsam ton. Specialeffekterna är fruktansvärt dåliga och slutet är något sådär. |
St. Vincent | 2016-10-31 |
Hade förväntat mig en komedi och visst ett par scener med Melissa McCarthy var lite småroliga. Kan dock beskrivs mer som ett väldigt lättsamt drama där det aldrig blir någon större konflikt för att driva storyn. Håller i hög grad med Gordyal. Filmen är väldigt sötsliskig och mår lite dåligt när den glada musiken nästan försöker skrika till mig: "Titta, titta vad fint detta är!" |
Man of Steel | 2016-09-12 |
Väldigt dåligt gjord klippning som gör det rörigt och fullt med meningslösa scener. Fanns en del bra scener och var ganska snygg, men till större delen ganska ointressant. Orkade inte se klart hela heller. |
Prisoners | 2016-06-17 |
Kvalitetsmässigt väldigt bra film. Men fy vad obehaglig. Letade efter en spännande thriller, men satt mest och mådde dåligt filmen igenom. |
12 edsvurna män | 2014-10-22 |
Fantastisk film! |
The Invention of Lying | 2014-10-21 |
En kul idé som börjar ganska bra. Men mycket pga att en mängd andra saker pågår som inte handlar om att folk inte kan ljuga. Varför denna besatthet kring att hitta en genetisk match för att ens barn ska se snygga ut? Vad har det med lögner att göra? |