Alla kommentarer avLuziradus
B-film när den är som sämst. | |
Tyrannosaur | 2012-08-05 |
Grymt bra, så nära en 5 det går att komma. Rekommenderas starkt. | |
The Stig-Helmer Story | 2012-08-05 |
Ville ge denna en 2 men kom på att det berodde på att jag vill gilla den, vill att den ska vara rolig, men den levererar inget mer än tandlöst dravvel. | |
Rift | 2012-08-05 |
Skräpfilm | |
The Tunnel | 2012-04-24 |
Bajs, kanske hade funkat om man är ruskigt mörkrädd. Men det är ett stort kanske. | |
Recoil | 2012-04-01 |
Den får en ett, men den hade visst underhållningsvärde. | |
The Hunting Party | 2012-02-22 |
Bra film, väger mellan 3-4. Nu efter det har gått någon månad sen jag såg den blir det en 3'a. Den är mycket underhållande och klart sevärd, men efter man sett den så glömmer man den, vilket inte alltid är ett minus :) | |
Grave Encounters | 2012-02-22 |
Hmmm, jag somnade. Börja kolla om, somna igen. Du ska jag se klart de sista 15 minuterna men även om slutet är det bästa jag någonsin sett så kommer den inte klättra upp till en 3'a. | |
Straw Dogs | 2012-02-22 |
Finns ett ord som beskriver denna film bra: bajs. | |
The Hunter | 2012-02-05 |
Gillar denna, är en riktig sucker för Dafoe. Manuset håller inte hela vägen och hade mått bra om det hade skrivits om ett par gånger. Men en 3 blir det i alla fall. | |
Seeking Justice | 2012-02-05 |
Nah denna var tråkig. Det enda som fick mig vara kvar var Cage. | |
The Fields | 2011-12-27 |
En bra produktion men tyvärr så håller inte manuset hela vägen. Tråkigt att den bara når upp till en knapp 3'a. | |
Cowboys and Aliens | 2011-11-25 |
Denna var mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara. Det är fortfarande ingen höjdarfilm men den har underhållningsvärde. | |
Drive | 2011-11-18 |
Äntligen en riktigt bra film, stark fyra. | |
Conan the Barbarian | 2011-11-13 |
Nah, sämre än vad jag trodde. | |
Stake Land | 2011-11-03 |
Jag är en sucker för postapokalyptiska och zombiefilmer så denna spelade på rätt strängar. Trots detta når den bara en 3, sevärd men inte så mycket mer. Ingen film jag kommer se två gånger. | |
Captain America: The First Avenger | 2011-10-20 |
Helt ok, jag hade inga större förväntningar på den och den ligger långt efter exempelvis Sin City och Batman, men helt klart sevärd. Perfekt efter en slitig dag på jobbet när man vill ha något lättsmällt att äta chips till och stänga av hjärnan. | |
Elephant White | 2011-09-18 |
Den här är kass, men om känner för att kasta bort 91 minuter av ditt liv och sedan känna blåst så är denna ett självklart val. | |
Game of Death | 2011-09-17 |
Solklar etta, riktigt skräp. | |
Hanna | 2011-08-29 |
Gillar denna, den bidrar inte med något nytt men den är en stabil och enkel actionfilm med en Leon-känsla över sig. | |
The Beaver | 2011-08-22 |
När jag läste vad filmen skulle handla om sänktes min förväntan oerhört mycket. Men jag blev positivt överraskad och känner att den är helt klart värd en 4. En småtrevlig dramafilm som håller hela vägen.
| |
Hesher | 2011-08-01 |
Jag gillade denna mycket, bra skådespeleri och manus. Tappade något i slutet men karaktären Husher tappade jag aldrig intresset för. Är man sugen på drama så är denna helt klart sevärd. | |
From Time to Time | 2011-07-24 |
Nah, denna var inget vidare. | |
Razorback | 2011-07-24 |
Den här filmen hade jag helt glömt, kommer ihåg att jag gillade den när jag såg den så den får en 3. | |
Paul | 2011-07-17 |
Helt ok komedi, bra fredagsmys-film med familjen. | |
The Lincoln Lawyer | 2011-07-10 |
Hade från början bestämt mig att ge denna en trea när jag såg den för några dagar sedan. Har nu ändrat mig och ger den en svag fyra. Den är lite seg i början men arbetar sig framåt och stabilt och når i slutändan fram över fyrastrecket. Kul att se en ny advokatfilm som även innehåller bra skådespelare. | |
Baksmällan del II | 2011-07-01 |
Mycket underhållande, starkt 3'a. Självklart kommer den inte upp till samma nivå som den första men gillade man den kommer man även gilla denna. | |
Sucker Punch | 2011-06-23 |
En otroligt snygg skitfilm. | |
Bombhotet | 2011-06-23 |
Ligger och väger mellan en två eller en trea. Det hamnar på en trea på grund av det är såpass gammal och fortfarande helt ok. | |
The Human Centipede | 2011-06-21 |
Inget att hänga i granen men det är för bra att förtjäna en 1'a. Det hade gått göra en rätt bra film av detta konceptet. |
Nästa sida »