Polisskolan 7 - Uppdrag Moskva | 2005-11-06 |
Kunde dom inte slutat efter trean? |
Rose Red | 2005-11-06 |
Trea... Slutet förstörde allt. |
Dead Birds | 2005-11-06 |
Jäkligt läskig stundvis. Speciellt med snubben som hade ansiktet ihopsytt. Äckligt med stort ÄCK. |
The Astronaut's Wife | 2005-10-31 |
Otroligt bra film! Lite underlig ibland, men bra! |
Gladiator | 2005-10-22 |
"Father to a murdered son, husband to a murdered wife, and I will get my vengance, in this live or the next" Otroligt bra film! Musiken är underbar!!! Fagottstämman äger =) |
Pretty Woman | 2005-10-22 |
Shoppingscenen är bäst! Hela filmen är bra =) |
Cable Guy | 2005-10-22 |
Jag var rädd för Carrey's karaktär när jag såg den första gången. |
Romy & Michele - blondiner har roligare... | 2005-10-22 |
Väldigt rolig! |
Sagan om de två tornen | 2005-10-22 |
Behöver man ens säga nåt? |
Bring It On | 2005-10-22 |
"Cheerleaders are dancers who have gone retarded" Kunglig film! Ice Climbers' "bibel" =) |
Landet för längesedan | 2005-10-22 |
Otroligt underbar film. När jag var liten grät jag alltid när lillefots mamma dog =) Tänker inte se den igen, för då kanske minnena man har från sin barndom blir dåliga... |
Nightmare Before Christmas | 2005-10-22 |
Väldigt bra film! Trots att det var ett tag sedan jag såg den sitter intrycket kvar. |
Before Night Falls | 2005-10-22 |
Den var väldigt bra. Brukar inte gilla filmer som denna, men av någon anledning gillade jag denna. Och det var inte bara för att Johnny var väldigt bra i sin insats =) |
Sagan om ringen - härskarringen | 2005-10-15 |
Behöver man ens säga nåt? |
The Libertine | 2005-10-15 |
Jag har det för att den kommer ut på DVD i november i USA. |
Secret Window | 2005-10-15 |
Jag visste aldrig vad jag skulle vänta mig härnest. Väldigt intressant. Har inte läst boken och kommer nog aldrig göra det. "I killed the mirror... *swing, krasch* And my shower door" |
Once Upon a Time in Mexico | 2005-10-15 |
"I can't see, fuckmook, I have no eyes!" Depp gör filmen lysande! |
Pirates of the Caribbean: Svarta Pärlans förbannelse | 2005-10-15 |
"Where´s Elizabeth?
She's safe, just like I promised. She's all set to marry Norrington, just like she promised. And you get to die for her, just like you promised. So we're all emn of our word really, exept for Elizabeth, who is in fact a woman"
Så klockren film! |
The Brave | 2005-10-14 |
Jag blev stum när jag såg den här. Otroligt bra. En av de bästa. |
From Hell | 2005-10-14 |
Underbar film! "I suspect you enjoyed that" =) |
Blow | 2005-10-14 |
Väldigt bra film! Är det bara jag som tycker att slutet är sorgligt? |
Chocolat | 2005-10-14 |
Roux skulle från början vara zigenare, men eftersom Johnny spelat zigenare i filmen han spelade in före denna (the man who cried) så fick han Hallström att ändra Roux till Irländare =) |
Benny & Joon | 2005-10-14 |
Man får liksom en varm känsla inom sig när man ser den här filmen... "Russin är förnedrade vindruvor" ^.^ Johnnys adlibs är underbara i Benny och Joon! |