Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Alla kommentarer avMissekatten


Captain America: Civil War2016-04-27
Lite seg i starten men plockar sedan upp både tempo, humor och allvar. Riktigt bra!
 
Avengers: Age of Ultron2015-04-22
Bra story, underbar dialog, visuellt snygg film. Härligt att få se hela gänget, komma gamla bekanta lite närmare och träffa lite nya karaktärer. 5-poängare.
 
Insurgent2015-03-25
Jag tycks vara en av få som anser att den här filmen gjorde bättre ifrån sig än ettan, framför allt tack vare att vi i stor utsträckning får se Tris känslomässiga reaktioner på de livsomvälvande händelser som sker runtomkring henne, men också för att hon tillåts vara utagerande och våldsam. Lite högre tempo är det också, och tilltalande slut - dock lyckas den inte riktigt skapa förväntan. Det hade lika gärna kunnat ta slut här.
 
Hotell Marigold 22015-03-15
Charmig, med glimten i ögat-humoristisk film, stundtals rörande - men tyvärr lite för spretig för att gå hela vägen och leva upp till första filmens nivå.
 
Jupiter Ascending2015-02-08
Förutsägbar och ihålig story, dialogen platt och osammanhängande, karaktärerna... onödigt komplicerade och därmed ointressanta. Känns som att produktionsteamet tagit på sig ett alldeles för stort projekt och tappat modet någonstans 10% in i filmen. Pluspoäng för försök till nyanserad "skurk".
 
Kingsman: The Secret Service2015-02-02
Över lag bra story och lika snyggt skuren som de skräddarsydda kostymerna, men vissa scener var helt utan underhållningsvärde och det sänker tyvärr betyget från stark fyra till ljummen trea.
 
Lilting2014-12-26
Visuellt vacker film med välskrivet manus. Dialogen är underbar, men tempot kanske något lågt. Ben Whishaw gör en fantastisk insats.
 
Guardians of the Galaxy2014-08-06
Ojämn och spretig, över lag ganska platta karaktärer och skämt som inte håller mer än ögonblicket de levereras. Snygg film dock, med bra och rolig musik som tillsammans med vissa klockrena repliker/scener ändå gör filmen helt okej.
 
X-Men: Days of Future Past2014-05-22
Rörigt med flera tidslinjer, och tyvärr inte så stor återförening av skådespelargrupperna som påskinits, men strålande insatser av FC-generationen, Jackman och förstås Stewart och McKellen. En fyra blir det!
 
Bad Neighbours2014-05-16
Stundtals hysteriskt roliga scener, men överlag antingen lite för lite eller lite för mycket (av allt!) Hade kunnat bli klipskt, men de stundom utdragna replikskiftena blir lite tröttande. Helhetsbetyget blir en tvåa.
 
Free Fall2014-03-29
Vackert filmad, fantastiska skådespelarinsatser: känns avskalat och okonstlat och berörde åtminstone mig mycket!
 
Veronica Mars2014-03-14
Väldigt mycket fanservice, väldigt lite för någon som inte sett serien. Trevlig trea.
 
De fem legenderna2012-12-09
Härligt magisk och fantastisk med sköna karaktärer och många djup, så den passar perfekt för vuxen publik också. Möjligen något repetiv vad gäller de "mörka" scenerna, men det störde egentligen inte. Grymt bra animering - dessutom märks det att den här filmen verkligen är ämnad för att visas i 3D med utmärkta effekter.
 
Älska mig igen2012-10-01
Hade egentligen inga förväntningar på den här filmen men blev trots det väldigt irriterad på bristen på tempo.
 
The Avengers2012-04-27
Oh yes!
 
Sammys äventyr - Den hemliga vägen2010-10-31
Såg inte filmen i 3D så kanske förlorar man lite på det, men väldigt bra animerat och väldigt söt film. Den kunde gärna ha fått vara åtminstone en kvart längre, så att handlingen kunde ha fått mer djup. Nu är den väldigt genomrushad, vilket drar ner betyget.
 
Vägen hem2008-08-05
Okej, den här var fin. Berörde mig till tårar med ett otroligt vackert foto, bra skådespeleri och en ofantligt fin historia. Synd att man aldrig fick se Ziyi i något annat än bylsiga vinterkläder bara.
 
Death Note: L Change the World2008-07-20
Saken är ju att filmen inte är relaterad till Death Note-filmerna, mer än "Ls sista 23 dagar". Det är ju ren och skär fan service, vilket jag tycker att de skötte bra. Man får veta väldigt lite om L som person i DN, så även om en del saker i den här filmen kändes väldigt okaraktäristiska så var det en bra film.
 
Vatel2008-05-14
Älskar kostym och rekvisita, visuellt en fruktansvärt fin film. Vad gäller köksscenerna - mums. Manuset... Nja.
 
Natural Born Killers2008-04-07
Filmkunskapskursen förser mig alltid med det underligaste i filmväg. Jag gillade filmens klipp och skådespelarnas prestationer, men två timmars nästan oavbrutet våld är inget jag ropar hurra för, hur satirisk en film än sägs vara. Ingenting jag rekommenderar.
 
Härmed förklarar jag er Chuck och Larry2008-02-16
Moralkakor eller inte så tycker jag den är otroligt underhållande och speglar "kriget" mellan gayvärlden och homofobin på ett nytt sätt. Otroligt stark fyra från min sida.
 
Armbryterskan från Ensamheten2007-11-26
En jättefin dokumentär som fick mig att längta norrut. Intressant om en sport som inte är erkänd, men som ändå de flesta utövat någon gång.
 
Tintin - Blå lotus2007-11-21
Pekka - Jag måste genast läsa allt jag kan hitta om Tintin!
 
En obekväm sanning2007-11-08
Håller helt med dig, japan89
 
Super Size Me2007-11-05
Det här är en av de värsta dokumentärer jag någonsin sett. Jag har dessutom sett den två gånger. Enda anledningen till det relativt höga betyget är att det stärker alla mina fördomar och mina antikänslor mot McDonalds.
 
Gifta på låtsas2007-10-24
Såg filmen för första gången efter skolan idag, och blev förvånad över hur bra den ändå var (min syster gillar den inte). Slutet hade kunnat göras annorlunda, men jag gillade särskilt musiken som de använde ^^
 
Darling2007-10-22
Jag såg den här med filmstudion i stan. Den var väldigt fin, med många bra klipp. Musiken var... imponerande. Mycket bra.