Alla kommentarer avMsA

Wonka2025-02-25
Lite uppfriskande att den var annorlunda än de övriga Willy Wonka-filmerna. Inte så förtjust i musikaler men den här var mysig och Timothée är bra som vanligt. 3+

Häxor2025-02-17
Ok 5/10 Anjelica bra som vanligt. Kul att se Mai Zetterling i rollen som farmor.

Journeyman2025-01-10
Paddy är fantastisk och vilket fint drama han har skapat. Som anhörig till en skara boxarbröder så känner jag igen mig.

Mitt stora feta grekiska bröllop2024-09-29
Förutsägbar och klicheártad tycker jag är intressanta beskrivningar på en SANN berättelse. Jag gillar inte romantiska komedier och jag tycker det här mer komedi än just det...för det är rå humor :) Love it!

Oppenheimer2024-04-02
Mycket bra film och skådespelare. Lite lång och pratig men ändå intressant. Kul med två svenska Oscars. Fotot och musiken är mycket bra. Det enda jag ogillade var Kenneth Branagh som Niels Bohr. Om Gustaf spelade en tysk så hade de kunnat välja en dansk att spela Niels Bohr. :)

Never Look Away2023-10-19
Filmen är inspirerad av den tyska konstnären Gerhard Richters liv. Så mer historia än fiction. Det är bara namnen som är utbytta. Gerhard gifte sig med dottern till den man som skickade hans moster i döden. Båda hette i verkligheten Marianne. Fin berättelse om död, sorg, kärlek och liv.

Loving Vincent2023-07-26
Fantastisk vacker film! Det var kul att se vilka de flesta skådespelare var utifrån de fina bilderna :)

Brain on Fire2023-03-12
Chloë är fantastisk. Låtsas vara realistisk? Detta hände Susannah Cahalan 2009.

Fanny Lye Deliver'd2022-10-15
Ett rått och brutalt drama med bra skådespelare. Dock utspelar sig filmen 1647, ej 1800-tal.

Familjen Björck2022-06-12
En härlig pärla! Gillar både Olof och Åke. Mysigt att föräldrarna var gifta i verkliga livet oxå...den kemin märks :)

Cruella2021-10-17
Mysig film, Emma x2 är riktigt bra. Miljön i ett 70's London blir en härlig bonus. Svag 4:a.

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn2021-09-30
Ja,väldigt rörig men kul. Margot och Ella Jay räddar denna från en 2:a.

The Forgiven2021-09-27
Segt och tråkigt om en viktig händelse, nä inte ens min favorit Forest Whitaker kan rädda detta...väldigt bra mask thou ;)

What Happened to Monday2021-06-27
Hade Rapace inte varit svensk hade hon aldrig kallats medioker här. Hon sköter sig bra tycker jag även om filmen kunde varit bättre.

Hillbilly Elegy2021-04-18
En svag fyra. En film som fick mig at stänga av flera ggr men som ändå drog mig tillbaka. En true story och bra skådespel av Close, Adams och Asztalos.

Ma Rainey's Black Bottom2021-04-02
ok men sämre än jag trodde. Viola Davis är bra som vanligt men pratar som en kvinnlig Denzel ;) Chadwick är så saknad :(

Five Feet Apart2021-01-26
En fin true story. Claire Wineland var fantastisk!

Se upp för Jönssonligan2021-01-03
Helt ok. Imponerande rollista.

Tills Frank skiljer oss åt2020-10-30
Lite smårolig. Liv och Katrin räddar den.

Rutiga Ninjan2020-10-16
En ganska bra film om en pojke och hans tygninja. Språket är dock väldigt vulgärt för en "barn"film.

The Current War2020-10-04
Dålig casting. Tre britter spelar amerikaner och de kan inte ens prata som de gör over there. Rörigt och en historia som kunde blivit så bra!

Le Mans '662020-09-24
Bale är fantastisk som vanligt och by the way Bale är brittisk!

Välkommen till Marly-Gomont2020-08-31
Bygger på en sann historia. Mysig film! Sonen Kamini är idag en känd rappare.

The Two Popes2020-08-21
Pryce och Hopkins är bra men lite tråkig och det känns som Vatikanstaten beställt denna film efter alla skandaler.

The 15:17 to Paris2020-08-16
Hade funkat lite bättre med riktiga skådisar :(

Morden i Midsomer - Not in My Back Yard2020-06-25
Sämsta avsnitt jag sett i MIM

Gloria Bell2020-06-22
Trots att jag gillar Julianne mycket så var den här ett sömnpiller

Child 442020-05-30
Ok men lite rörig. Hardy och Fares imponerar mest på mig. Filmen baseras på boken Child 44 av Thomas Rob Smith som utkom 2008.

Morden i Midsomer - Huset i skogen2020-04-14
Ett av de bästa avsnitt jag sett! :) Jones mycket bättre än Scott. ;)

Boy Erased2020-02-28
Bra Biopic. Bra skådisar och ett viktigt ämne som berör! Kristen syn på homosexualitet och Konventeringsterapi (Conversion therapy).

Nästa sida »