Alla kommentarer avNintendo64
My Spy | 2020-08-08 |
Småkul bagatell, en del kul scener men inget man kommer minnas. | |
The Debt Collector | 2020-07-19 |
När en film har Scott Adkins som "top credit" blir förväntningarna genast låga. Men detta var ju faktiskt helt ok underhållande för stunden! | |
Sonic the Hedgehog | 2020-03-11 |
Carrey lyfter till en 3a. | |
Jumanji: The Next Level | 2020-03-01 |
Helt ok popcornrulle... | |
The Dark Tower | 2019-10-14 |
Inte läst boken. Kändes helt ok till en början men sedan blev det väldigt mycket plot holes och slutet kändes extremt stressat och ofärdigt. | |
El Camino: A Breaking Bad Movie | 2019-10-12 |
Egentligen inte värd en 5a som enskild film, utan detta betyg sätter jag för att summera hela serien. | |
X-Men: Dark Phoenix | 2019-09-29 |
Ingen höjdare men inte heller helt värdelös faktiskt | |
Pokémon Detective Pikachu | 2019-09-29 |
Jag var 7-8 år när första Pokémon-vågen slog in så det är svårt att inte bli alldeles nostalgisk. Med det sagt och utan att avslöja något så var den ändå helt ok även om slutet inte föll mig i smaken. | |
The Emoji Movie | 2019-08-11 |
Ibland önskar jag att man hade kunnat sätta ett minus istället för en etta. Fy f*n.... | |
Avengers: Endgame | 2019-08-05 |
Tog sig på slutet. | |
Hellboy | 2019-08-02 |
Såg den med ett öppet sinne och det var trots allt underhållande för stunden. Dessutom, alltid kul att höra Alice Cooper i en film! | |
John Wick: Chapter 3 - Parabellum | 2019-07-07 |
Minst lika bra som del 1 och 2! Inga konstigheter och överdrivet invecklad intrig. John Wick är fortfarande fly förbannad och har ihjäl folk på löpande band med allehanda tillhyggen i snyggt koreograferade scener och en hel del humor. Det behöver inte vara mer än så, jag fick ut vad jag önskade av mitt biobesök. Dessutom, grymt bra ljud på bion (bergakungen gbg salong 11)! | |
Ocean's Eleven | 2019-06-23 |
Såg om den här för första gången på säkert tio år, och det var ju mycket mer underhållande än vad jag mindes det som. Stabil 4a! | |
I Am Mother | 2019-06-20 |
Hade fått en femma om inte det inte vore för att det totalhavererade mot slutet. Synd, för början var riktigt bra och stämningsfull. | |
Captain Marvel | 2019-06-09 |
Lågt ställda förväntningar men på det stora hela en ok popcornrulle. Stark 2a som får bli en 3a tack vara katten! | |
Deepwater Horizon | 2019-06-02 |
Plocka upp denna i en "2 för 99kr" korg på Ica med noll förväntningar men den här var faktiskt inte alls dum! | |
The Mummy | 2019-06-02 |
Inte värdelös men slutet var riktigt dumt och ologiskt. | |
Ready Player One | 2019-04-29 |
Många kul referenser och otroligt välgjord men egentligen inte så mycket mer än så | |
Logan Lucky | 2019-03-31 |
Bra skådespelarinsatser i en rätt platt film. Craig passa bättre som bonnig bankrånare än Bond! | |
High Crimes | 2019-02-10 |
Känns som att den vore gjort 1992 och inte 2002, på gott och ont. Stabil thriller som håller hela vägen utan att göra något exceptionellt. | |
Mortal Engines | 2019-02-09 |
Så illa var den faktiskt inte! Underhållande bagatell. | |
Game Night | 2018-12-31 |
Noll förväntningar men den här var ju faktiskt riktigt rolig! Svag 4a | |
Skyscraper | 2018-12-19 |
Dumt och överdrivet men till skillnad från Rampage blir det här faktiskt underhållande. Svag 3a, helt ok popcornrulle där man får koppla bort hjärnan en stund! | |
Superswede | 2018-09-11 |
Fin och intressant hyllning till Ronnie. Också kul att se hur mer "genuin" racingen och kamratskapen mellan förarna tycktes vara under denna tid än vad det är idag. Helt off topic men är det bara jag som tyckte Fittipaldi var rätt lik Alice Cooper på gamla dar..? | |
Jumanji: Welcome to the Jungle | 2018-07-31 |
Faktiskt över förväntan! | |
Hundraettåringen som smet från notan och försvann | 2018-07-09 |
Varken den första filmen eller boken var särskilt bra men ändock ok. Det här däremot var fan det sämsta jag sett på länge, en påminnelse om varför jag brukar undvika svensk film. | |
Idiotrepubliken | 2018-07-06 |
Den här blir bara mer och mer aktuell... | |
Deadpool 2 | 2018-07-01 |
Nästan lika bra som den första! Gillar hur den driver med allt och alla och däribland Reynolds själv. Men mer hälften av besökarna i salongen gick när eftertexterna började, har de aldrig sett en marvel-film innan..? |
Nästa sida »